Szilva-ribizli túrókrémes gesztenyetorta |
„Tészta”:
• 50 g darált zabpehely (ezt használtam) (Szafi Reform gluténmentes zabpehely ITT!)
• 250 g gesztenyemassza (natúr)
• 10 g folyékony DW 12*es édesítő
• 1 tk. vanília aroma
A hozzávalókat összegyúrom és tortaformába lapítom.
Krém:
• 200 g szilva
• 100 g ribizli lekvár (cserélhető friss gyümire, de nekem most nem volt)
• 250 g zsírszegény túró
• 5 g útifű (ezt használtam)
• 30 g Szafi Reform negyedannyi cukor (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
A krém hozzávalóit turmixgépben összedolgozom, majd ráöntöm a tésztára és 3 órára hűtőbe teszem.
Sütés nélküli szilvás süti |
(forrás: Instagram, #szafifitt)
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!