Diós fasírt |
Ha ettetek már finomat…:D
Hozzávalók 4 darab fasírthoz:
- 200 g körözött /én totuból és totukrémből készítettem Szafi Reform fasírt fűszersóval (ezzel) összeturmixolva/
- 50 g darált dió (őrölt mandulával, kesudióval, lenmag+szezámmag keverékkel helyettesíthető)
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, majd vizes kézzel megformázzuk. Sütési idő: 200 fokon 30 perc. (Sütés előtt befújtam olajsprayvel.) ( olajspray ITT!)
1 darab tápértéke:
- Energia: 120 kalória
- Szénhidrát: 1,5 g
- Fehérje: 11,8 g
- Zsír: 7,2 g
Megjegyzés:
Aki túróval készíti, az figyeljen arra, hogy darabos száraz túrót vegyen, és lehet, hogy egy picit több diót fog igényelni a recept (vagy kevesebb körözöttet) a lényeg, hogy formázható legyen!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!