Sajtos-ananászos csirkecomb |
1.) Csirkecombfilét fűszereztem (csirkefűszersó + fokhagyma por), majd EzCoat olajsprayvel kifújt serpenyőben picit megsütöttem mindkét oldalát (5-5 perc), a végén csurgattam rá pici vadvirág mézet, ami a húsira sült.
2.) Ebben a mézes szószban megforgattam a friss ananászkarikákat, és 1-2 percig hagytam sülni.
3.) Tepsibe fektettem a húsi szeleteket, rá az ananászkarikákat és végül a sajtot, majd 200 fokon 10 percig sütöttem.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Mai ebédünk volt. Isteni lett! ???? kókuszzsírral készítettem.
Örülök, hogy ízlett 🙂 Egészségetekre! 🙂