Szezámmagos répasaláta |
Hozzávalók:
- 5 kisebb répa
- 1 evőkanál szezámmag (szezámmag ITT!)
- 1 evőkanál szőlőmagolaj (szőlőmagolaj ITT!)
- 1,5 evőkanál almaecet (almaecet ITT!)
- petrezselyemzöld
- folyékony édesítő ízlés szerint (cukorhelyettesítők ITT!)
Elkészítés:
A répát legyaluljuk, hozzáadjuk a szezámmagot, meglocsoljuk a szőlőmagolajjal és almaecettel, amelyhez előzőleg hozzákevertük az édesítőt.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Kedves Szafi!Ez gyönyörűen néz ki,ki is próbálom ma!Te mivel gyalultad ilyen alakúra a répát?Én krumplihámozóra gondolnék..Szia,Anna