Zabpelyhes-túrós korong |
Túróból és zabpehelyből készült puha, kakaós korong recept Lídiától
Hozzávalók:
- 100 g túró
- 2 S méretű tojás (45 g / db)
- 30 g Szafi Reform zabpehelyliszt (Szafi Reform gluténmentes zabpehelyliszt ITT!)
- 30 g Szafi Reform holland kakaópor (holland kakaópor ITT!)
- 20 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő (cukorhelyettesítő ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat robotgép segítségével alaposan összedolgozzuk, majd evőkanál segítségével kis kupacokat teszünk a szilikonos sütőpapírra, amelyeket a vizes evőkanállal megformázunk, elsimítunk. 180 fokon alsó-felső sütésen sütjük.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!