Lazacos avokádókrém csökkentett szénhidráttartalmú pirítóssal

Lazacos avokádókrém, csökkentett szénhidráttartalmú pirítóssal
Vacsora ötlet:
Lazacos avokádókrém csökkentett szénhidráttartalmú pirítóssal
(gluténmentes, tejmentes, paleo)
Lazacos avokádókrém recept:

Hozzávalók:

Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.

100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):

  • 145 kcal
  • 9,9 g fehérje
  • 7,3 g zsír
  • 4,5 g ch

-> Csökkentett szénhidráttartalmú, light paleo, gluténmentes kenyér recept hozzá: ITT!

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…