Lazacos avokádókrém, csökkentett szénhidráttartalmú pirítóssal |
Lazacos avokádókrém recept:
Hozzávalók:
- 1/2 avokádó (130 g)
- 153 g sült lazac (más hallal is jó)
- 6 g só (Himalaya só ITT!)
- 1 pucolt salátahagyma (70 g)
- 2 nagyobb gerezd fokhagyma
- 1/2 bio citrom leve (28 g)
- 1 tk. Paleo, hozzáadott cukormentes mustár (hozzáadott cukormentes mustár ITT!)
- 10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.
100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):
- 145 kcal
- 9,9 g fehérje
- 7,3 g zsír
- 4,5 g ch
-> Csökkentett szénhidráttartalmú, light paleo, gluténmentes kenyér recept hozzá: ITT!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!