Spárgával töltött szűzpecsenye zöldségekkel |
RECEPT:
Hozzávalók:
- 250 g szűzpecsenye
- 3 szál spárga
- 1 kis csokor petrezselyemzöld (9 g)
- 108 g bacon
- 10 g cassava dara (cassava dara ITT!)
- 10 g útifűmaghéj (útifűmaghéj ITT!)
- Szafi Reform rostélyos gluténmentes fűszerkeverék (Szafi Reform rostélyos fűszerkeverék ITT!)
Elkészítés:
A húst fűszerezzük be, majd 15 percig pihentessük.
Ez alatt vágjuk apróra a petrezselyemlevelet és kavarjuk össze a cassavával, valamint az útifűmaghéjjal.
Tisztítsuk meg a spárgát.
Ez alatt vágjuk apróra a petrezselyemlevelet és kavarjuk össze a cassavával, valamint az útifűmaghéjjal.
Tisztítsuk meg a spárgát.
A bepácolt húst egy vastagabb fakanál nyelével szúrjuk ki úgy, hogy a 3 szál spárga beleférjen.
Ezután forgassuk meg a húst a cassavás-útifűmaghéjas-petrezselymes panírban, majd tekerjük a szalonnaszeletekkel körbe.
Ezután forgassuk meg a húst a cassavás-útifűmaghéjas-petrezselymes panírban, majd tekerjük a szalonnaszeletekkel körbe.
Rakjuk sütőpapírral borított húsrácsra.
Előmelegített, 180 fokos sütőben, grilles programon, mindkét oldalát 20-20 percig süssük.
Előmelegített, 180 fokos sütőben, grilles programon, mindkét oldalát 20-20 percig süssük.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!