Paleo eperpudingos piskótatallér |
RECEPT
Fél adagot készítsünk el az ITT található piskótából!
170 fokon, alsó-felső programon, 12 percig süssük. (Figyelni kell, hogy ne száradjon ki, mert akkor törni fog!)
- 35 g Szafi Reform gluténmentes eperpuding (Szafi Reform eperpuding ITT!)
- 120 g házi kókusztej
- 50 g kókuszkrém (kókuszkrém ITT!)
- 52 g vékony szeletekre vágott eper
- 57 g áfonya (16 db)
Elkészítés:
Keverjük el a kókusztejben a pudingport, és főzzük sűrűre. Ha kész adjuk hozzá a kókuszkrémet és keverjük csomómentesre.
Felhasználás előtt hűtsük le!
A kihűlt korongokba rakjunk 1, 5 tk. kész eperpudingot, 1 szelet epret, 2 db áfonyát és óvatosan hajtsuk, majd nyomjuk össze.
Tápértékei darabonként:
- 73 kcal
- 2, 4 g fehérje
- 4, 5 g zsír
- 5, 5 g ch
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!