Gluténmentes, szénhidrát csökkentett, paleo barackos-totus szelet Julikától!
Vaníliakrémes, barackzselés paleo szelet |
- 130 g darált, pirított dió (bio dió itt kapható!)
- 35 g Szafi Reform gluténmentes rostkeverék (Szafi Reform gluténmentes rostkeverék ITT!)
- 45 g Szafi Reform negyedannyi édesítő (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
- 2 g Szafi Reform szódabikarbóna (Szafi Reform szódabikarbóna ITT!)
- 1 g Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 1 kk. Szafi Reform őrölt fahéj (Szafi Reform őrölt fahéj ITT!)
- 6 db M-es tojás (296 g)
Verjük kemény habbá a tojásokat az édesítővel, sóval, majd óvatosan, hogy a hab ne törjön össze kavarjuk bele a lisztes keveréket.
Béleljünk ki sütőpapírral egy 25 cm átmérőjű (belső méret) kapcsos tortaformát, öntsük bele a masszát és egyenletesen simítsuk el.
Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon 22 percig süssük.
Vegyük ki formából és rácson hűtsük ki.
- 285 g magozott sárgabarack
- 18 g zselatin (zselatin ITT!)
- 300 g víz
- 30 g Szafi Reform negyedannyi édesítő (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
- 10 g Szafi Reform vaníliás eritrit (Szafi Reform vaníliás eritrit ITT!)
- csipet Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
Forraljuk fel a vizet és oldjuk fel benne a zselatint.
Rakjunk mindent késes aprítóba és daráljuk krémesre.
Hűtsük langyosra.
- 2 db kisebb cukkini (tisztíva 300 g)
- 500 g kókusztej (kókusztej házilag recept ITT!)
- 35g Szafi Reform negyedannyi édesítő (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
- 30 g Szafi Reform vaníliás eritrit (Szafi Reform vaníliás eritrit ITT!)
- 22 g zselatin
- 150 g To-tu (házi to-tu recept ITT! vagy to-tu ITT kapható!)
- csipet Szafi Reform himalaya só
- 86.750 kcal
- 5.75 g fehérje
- 5.67 g zsír
- 4,210 g ch
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
A totut mivel lehet helyettesíteni?
túróval 🙂
A piskótához egész tojások kellenek vagy csak a fehérje? Ha egész tojás, akkor azt hogy lehet kemény habbá verni?
Köszönöm!