Hozzávalók:
- 46 g piros húsú paprika
- 1 db paradicsom (92 g)
- 2 db újhagyma (26 g)
- 5 db kisebb piros retek
- 1 gerezd fokhagyma (5 g)
- 50 g rukkola levél
- 5 g Szafi Reform Bombay fűszerkeverék (Szafi Reform Bombay fűszerkeverék ITT!)
- 1 g Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 15 g bio citromlé (bio citromlé ITT!)
- 1 db tonhal konzerv (tonhal konzerv ITT!)
Elkészítés:
Mossuk meg alaposan a zöldségeket.
Csíkozzuk vékonyra a paprikát, vágjuk vékony karikákra az újhagymát,
kockázzuk fel a paradicsomot.
Rakjuk egy nagyobb salátástálba a rukkolát, reszeljük bele a fokhagymát.
Szórjuk meg a fűszerekkel, sóval, öntsük rá a citromlevet, morzsoljuk rá a halat és alaposan kavarjuk össze.
Tápértéke:
- 164 kcal
- 25 g fehérje
- 1,2 g zsír
- 16 g ch
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!