GLUTÉN-, TEJ-, TOJÁS-, ÉLESZTŐMENTESEN!
|
Gluténmentes pizza serpenyőben |
Hozzávalók 8 darabhoz:
- 1 dl víz
- csipet Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 1 ek. frissen facsart citromlé
- 5 dkg Szafi Free pizza lisztkeverék (Szafi Free pizza lisztkeverék ITT!)
Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat. Folyékony masszát kapunk, amit pihentetünk 10 percen át, majd mikor már kissé besűrűsödött, de továbbra is folyékony jellegű, evőkanál segítségével kiolajozott serpenyőbe halmozzunk a korongokat. Mikor az alja megsült, megfordítjuk és közben megkenjük a paradicsommal, megpakoljuk a választott feltéttel.
Így is sütjük néhány percen át.
****************
A csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes, élesztőmentes serpenyős pizza PALEO változatának receptjét ITT találjátok!
Update (Ti Készítettétek):
Szabó Éva Anita guszta pizzája:
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!