Halas-tökös egybesült
Halas-tökös egybesült |
Kb. 1×1 cm-es kockákra vágunk 30 dkg lazacot (vagy harcsafilét), amit egyenletesen szétszórunk a tökkarikákon. A réteget enyhén megsózzuk.
Felbontunk 1 doboz kókusztejszínt = cocomast (2 dl) (kókusztejszín ITT!), átöntjük egy tálkába.
Ízesítjük 1 tk. dijoni mustárral (dijoni mustár ITT!), kevés sóval (Szafi Reform himalaja só ITT!), 2 csipet cayenne borssal és egy csokor apróra vágott friss kaporral.
Az egészet jól összekeverjük és egyenletesen elosztva ráöntjük a lazacos tökkarikákra.
180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
Nem paleozók sima tejszínnel is készíthetik.
Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!