Hozzávalók:
- Paradicsom (kb. 10 nagy db)
- Paprika (kb. 10 db)
- Kolbász/ szigorú diétázóknak: jó fajta virsli!*
- Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- hagyma
- tojás*
Elkészítés:
Vágjuk kockára a paradicsomot, csíkokra a paprikát, adjuk a dinsztelt hagymához és kolbászhoz (vagy virslihez), ezután fedjük le és főzzük addig (időnként megkeverve), amíg a paprika olyan nem lesz, ahogyan szeretjük a lecsóban, valaki nagyon puhán szereti, van aki kicsit roppanósan.
Ízlés szerint sózzuk meg.
Én leszoktam róla merni a kiengedett levet (mert a párom nem szereti, ha túl sok leve van a lecsónak), felverem a tojásokat (kb. 6 db.), hozzáadom kevergetve pár percig még főzöm, hogy tojás jól rásüljön, majd lehúzom a tűzről.
‼️Továbbá a kolbász helyett egy pici Szafi Reform füstölt pirospaprikát (Szafi Reform füstölt őrölt paprika ITT!)ajánlok hozzá!
4 napos Szafi Free kenyér csücskével esszük, ami még ma is ugyanolyan finom, mint mikor sült, hát ezért szeretem én ennyire ezt a kenyeret!
->Szafi Reform ropogós vegán kenyér recept ITT található hozzá!
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!