Vadas ízesítésű lasagne, gluténmentes és tojásmentes házi tésztával (Paleo hozzávalókkal is!)

Ti Küldtétek Recept
(A recept beküldője: László Márti)

Vadas ízesítésű lasagne házi gluténmentes, tojásmentes házi tésztával

Házi gluténmentes tésztából készült lasagne

Házi gluténmentes tésztából készült lasagne

Házi tészta készítése (vékonyra nyújtva, lapokra vágva): RECEPT ITT!

Házi PALEO tészta RECEPT ITT!

Lasagne szósz elkészítése:
Hozzávalók (1 tepsihez):

Elkészítés:
A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a 2 féle alapport kikeverjük a vízzel.
Végül a húsra öntjük a vízben elkevert alapporokat, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük.

Lasagne összeállítása:
Készítsünk plusz öntetet:

  • 20 g Szafi Fitt bolognai alap + 20 g Szafi Fitt vadas alap kikeverve
  • 2 dl víz

A tésztát, a bolognait és az öntetet a következők szerint rétegezzük:
Tegyünk a tepsi aljára pár kanál öntet.
Erre tegyünk tésztát, majd húst, majd újra tésztát, húst és a tetejére tésztát.
Tehetünk rá reszelt sajtot (lehet tejmentes és tojásmentes violife “sajt” is), majd a végén a megmaradt öntettel egyenletesen leöntjük.


Sütés:
180 fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütési funkción) kb. 40 perc alatt készre sütjük.
15 percet várjunk, hogy hűljön, majd szeleteljük.

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…