Ti Készítettétek Recept
(A recept beküldője: Angelika)
Vegán édesburgonya gnocchi
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
Recept:
A főtt édesburgonyát jól összetörtem krumplinyomóval, megvártam amíg kihűl, adtam hozzá egy kevés sót és annyi Szafi Free nokedli lisztet (Szafi Free nokedli lisztkeverék ITT!) gyúrtam hozzá, amennyit felvett a krumpli. Picit hagytam pihenni, utána részletekben hüvelykujj vastagságúra sodortam, feldaraboltam és villával benyomkodtam őket.
Sós vízben kifőztem majd beleforgattam őket az olíva olajon dinsztelt finomságokba.
Ebédötlet Angelikától:
Édes burgonya gnocchi bazsalikomos-spenótos, fenyőmagos- diós pestoval, és buggyantott tojással:
Update (Ti Készítettétek):
Ildi is elkészítette, neki ilyen lett:
@vis_vitalis_1 Instagram képét láthatjuk, az elkészült gnocchiról, nagyon guszta lett:
Ági is elkészítette: „Oliván dinsztelt fokhagymás, kolbászos, spenótban forgattam meg.”
@bbgirldiarynlife Instagramos képét láthatjuk, ezt írta mellé: „Édesburgonyás gnocchi brokkolival, cukkinival, sárgarépával, a sajtot pedig sörélesztőpehellyel helyettesítettem.
Egyszerűen mennyei volt. több mint 2 órája ettem, de még mindig annyira tele vagyok.”
Asztalos Tímea készítette: „Mai ebédünk jó olasz módra édesburgonyás gnocchi volt #szafifreenokedlilisztkeverékből friss bazsalikomos-paradicsomos mártással. Mondanom sem kell, hogy mind elfogyott.”
B Anita így készítette el: „Szafi Free gnocchi, kicsit másképp. A fenti recept alapján készült, csak mivel sem édes buri sem cukkini nem volt itthon így répa-borsó-karfiol került a tésztába. Nos, nem volt rossz döntés. Fantasztikus!”
Juhász Gabriella is tesztelte az édesburgonyás, vegán gnocchit, neki ilyen lett:
Dóra is Szafi Free édesburgonyás gnocchit fogyasztott, lazaccal:
@always_be_healthy0117 Szafi Free tojásmentes gnocchija:
„Nagyon könnyű dolgozni ezzel a mindenmentes lisztkeverékkel is. A kezdőknek is sikerélménye lesz”- írta Veronica a kép mellé.
„Édesburgonyás gnocchi spenótos, aszalt paradicsomos, „tejszínes” mártással. Mennyei finom.”- írta fotójához Ági.
Janka Sch is elkészítette:
Bernadett is tesztelte:
Szafi Free gluténmentes, vegán gnocchi
Nagy Mira medvehagymából és szárított paradicsomból készített pestoval fogyasztotta:
Szafi Free gluténmentes, vegán gnocchi
Olcsváry Adrienn spenótos-diós pestoval és pirított gombával készítette:
Szafi Free gluténmentes, vegán gnocchi
„Édesburgonyás gnocchi mentás spárga krémmel, spenóttal Szafi Free nokedli lisztből készült a gnocchi, a menü teljesen vegán.
A spárga krém: 3 gerezd fokhagyma pirítva 1 csokor fehér és 1 zöld spárgával. Cocomassal, friss mentával, sóval és borssal turmixoljuk a spárgát, majd friss spenót levelekkel összefőzzük picit. A kész gnocchit csak beleforgatjuk.” -írta Instagram fotójához @imola_food_cross_ketlebel
Szafi Free gluténmentes, vegán gnocchi
Haraszti Laura is elkészítette:
Szafi Free gluténmentes, vegán gnocchi
ÉLelem Étterem fokhagymás spenótos gnocchi-t készített:
Szafi Free gluténmentes fokhagymás spenótos gnocchi
Bozsó Aranka guszta ebédje:
Szafi Free gluténmentes vegán gnocchi
@get_fit_after_kids Instagramon osztotta meg fotóját:
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Nagyon finom lett:) En tettem a tesztaba céklát is, es lett egy nagyon vicces színű finom alaptésztám amiből készítettem spenotos gnocchit es szilvas gombocot 🙂
Nagyon finom! 🙂