Szafi Free zsírszegény, hozzáadott cukortól mentes, gluténmentes VEGÁN fonott kalács, ami minden jelölendő allergén anyagtól mentes!
Kelesztés nélkül így készíthetünk gluténmentes fonott kalácsot, úgy, hogy se tejterméket se tojást nem tartalmaz, ráadásul a rosttartalmának köszönhetően lassú felszívódású szénhidrátforrás!
Hozzávalók (490 grammos kalácshoz):
- 250 g EXPRESSZ lisztkeverék kelesztés nélküli tésztákhoz (EXPRESSZ lisztkeverék kelesztés nélküli tésztákhoz ITT!) (helyettesíthető Szafi Free világos puha kenyér lisztkeverékkel (Szafi Free világos puha kenyér lisztkeverék ITT!) )
- 55 g Szafi Reform por eritrit (Szafi Reform por eritrit ITT!) -> PORCUKORRAL IS KÉSZÍTHETŐ (annak, aki fogyaszt cukrot, vagy szőlőcukorral is jó). – 12 g Szafi Free ötszörös erősségű édesítőszerrel helyettesíthető (Szafi Free ötszörös erősségű édesítő ITT!)
- 1 g Szafi Reform himalája só (Szafi Reform himalája só ITT!)
- 1 g Szafi Reform szódabikarbóna (Szafi Reform szódabikarbóna ITT!)
- késhegynyi Szafi Reform vanília őrlemény (Szafi Reform vanília őrlemény ITT!)
- 1 citrom héja
- 30 g almaecet (vagy frissen facsart citromlé) (almaecet ITT!)
- 260 g szoba hőmérsékletű víz – Ötszörös erősségű édesítőszer esetén 300g víz szükséges
- ízlés szerint adhatunk hozzá aszalványokat, pl. mazsolát (Szafi Reform arany mazsola ITT!, Szafi Reform fekete mazsola ITT!) (egyéb aszalványok ITT!)
- kenéshez: 10 g frissen facsart narancslé + 5 g Szafi Reform poreritrit elkeverve (Szafi Reform por eritrit ITT!)
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt.
2 külön tálba mérjük ki a száraz és a nedves hozzávalókat, majd öntsük őket egybe és addig gyúrjuk, míg el nem válik a kezünktől (2-3 perc).
Összeállítás után 5 percig pihentessük.
Ezután osszuk 4 részre a tésztát, sodorjunk belőle 23 cm-es rudakat, úgy hogy a közepe jó vastagabb maradjon, a végei pedig egyenletesen vékonyodjanak.
Lazán fonjuk össze.
Sütés előtt kenjük le a por”cukros” narancslével.
Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon 50 percig süssük, majd újra kenjük le és további 15 percig süssük 200 fokon.
Ha fele ekkora adagot készítünk, úgy a sütési idő változik: 180 fokos sütőben, alsó-felső programon 30 percig süssük, majd újra kenjük le és további 15 percig süssük 200 fokon.
Rácson hagyjuk langyosra kihűlni, majd ízlés szerint fogyasszuk.
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács készítése TikTok videó:
|
Gluténmentes, élesztőmentes Szafi Free fonott kalács
Átlagos tápérték: | 100 g fonott kalács(1) |
Energia: | 169 kcal |
Zsír: | 0,6 |
Szénhidrát: | 32,3 g |
Rost: | 7,3 g |
Fehérje: | 5 g |
Só: | 0,2 g |
(1) : A fenti recept szerint készítve (citromlével, poreritrittel, mazsola nélkül)
******************************
->Szafi Reform szénhidrátcsökkentett kenyér és péksütemény lisztkeverékből így tudtok készíteni: RECEPT ITT!
-> A szénhidrátszegény Szafi Reform PALEO változatot itt találjátok: RECEPT ITT!
-> Szafi Reform zsírszegény, 1 g szénhidrátot tartalmazó, PALEO mini fonott kalácsot így tudtok készíteni: RECEPT ITT!
-> Szafi Free szénhidrátcsökkentett vaníliás fonott kalácsot így tudtok készíteni: RECEPT ITT!
-> Szafi Free csökkentett szénhidrát-tartalmú bagett/zsemle lisztkeverékből így tudtok élesztős fonott kalácsot készíteni: RECEPT ITT!
-> Szafi Free-Szafi Reform szénhidrátcsökkentett vegán fonott kalácsot így tudtok készíteni: RECEPT ITT!
-> Szafi Reform galuska lisztkeverékből így tudtok fonott kalácsot készíteni: RECEPT ITT!
Update (Ti Készítettétek):
„Húsvétkor beleszerettünk ebbe a kalácsba, ezúttal mákos és csokis verzióban készítettem el, körülbelül fél óra alatt…Hihetetlen, hogy tojásmentes, nem is hiányzik az ízvilágàból. Ajánlom kipróbálni!!!”- írta a kép mellé Varga Nagy Imola.
Készíthetitek diós, kakaós, vagy akár mákos töltelékkel is, ahogy azt @brigi_kitchenis tette. Instagramra töltötte fel fotóját, ezt írta: „Délutánra egy kis mazsolás-mákos kalács.. nagyon szeretek ezzel a tésztával dolgozni és a végeredmény mindig pozitív! Nagyon finom puha kalács!”
Patkos Dalma csokis fonott kalácsa:
„A fenti tésztát 3 részre osztottam, kinyújtottam egyforma méretűre, és megkentem a krémmel ami nálam: Cocomas, azaz kókusztejszín v. kókuszkrém + kakaópor + poreritrit keveréke.
Miután megkentem a tésztákat, egy kis eritrites kakaóport is szitáltam pluszba a krémre.
Ezután összefontam őket, és enyhén olajozott, lisztezett formába tettem.
Előmelegített 180 fokos sütőben készre sütöttem kerek 1 óra alatt.
Tojás helyett a következő keverékkel kentem meg a tetejét:
1 ek. kókuszolaj, 1 ek. friss citrom leve és 1 tk. barack lekvár.
Az eredmény mennyei lett, nagyon könnyen tudtam dolgozni a tésztával és igazi finom csokis kalácsom lett!
Ja és a tésztájába tettem még pár szem aranymazsolát is.
Végén poreritrittel hintettem meg!”
„Ennél csokisabb kalácsot még nem sütöttem, sokkal finomabb bármelyik „igazi” társánál, nem lehet abbahagyni!”- írta Husz Tímea.
@always_be_healthy0117 az Instára töltötte fel ezt a képet a Szafi Free meggyes-mákos kalácsáról:
Obermayer Anita sütötte:
„Szafi Free diós kalács, nagyon finom és nagyon gyors és egyszerű az elkészítése.
A tészta a Szafifree expressz lisztkeverék hátulján található kalácsrecept szerint készült, a töltelék pedig 170 g darált dió, 130 g eritrit, reszelt citromhéj, fahéj, rumaroma, 10 g chiamag, 70 ml mandulatej. Nagyon finom lett, pont jó a töltelék állaga és nem repedt ki. Kinyújtottam a tésztát, elkentem rajta a tölteléket és 2 oldalról feltekertem.”
Dr Horváth Csilla csodaszép karobos Szafi Free kalácsa így készült:
„3 részre osztottam, kinyújtottam és eritrites karobporral (Szafi Reform karobpor ITT!) töltöttem meg egyenként, majd összefontam! Tökéletes reggeli mogyivajjal, mandulatejes kávé mellé!” (Csilla)
Kelemen Krisztina elkészítette és ezt írta róla:
„Szafi EXPRESSZ lisztkeverékéből először a fonott kalácsot próbáltam ki.
Életem első fonott kalácsa és isteni íze van!!! Tettem bele mazsolát is.”
Schumacher Csilla kalácsa ilyen lett: „#szafifree expressz liszt tesztelve, fonott kalács aszalványokkal, azt hiszem meglett az új kedvenc.
Isteni finom és nagyon könnyű dolgozni a liszttel!
Vizler-Bokréta Veronika is elkészítette, és azt írta, hogy „iszonyat finom!”
Lázár Manuella is elkszítette, és ezt írta róla: „Hozzám is megérkezett a Szafi Free Expressz lisztkeverék.
Annyira izgatott voltam mikor megkaptam a csomagot, hogy rögtön neki is estem a kalácsnak (mivel már az idejét sem tudom mikor ettem normális gluténmentes kalácsot), így sajnos a mazsolát kifelejtettem belőle, pedig nagyon szeretem. Füge lekvárral majdnem megettük az egészet annyira finom, hogy nem lehet abbahagyni. Úgyhogy most süthetem újra mazsolásan is.
Glutén, tej, tojásérzékenyként egy álmom vált valóra, az pedig csak plusz ráadás, hogy életemben először készítettem saját magam a kalácsot, szerintem nem lett rossz elsőre, pedig nincs nagy kézügyességem.”
Sibalin Szandra sütötte: „Kakaós csillagkalács a#szafifree fonott kalács receptjét alapul véve!”
Dobos Beáta briós készített ebből a receptből:
„Briós válogatás Szafi free Expressz lisztkeverékből, a zacskón lévő kalács recept alapján, 6 részre osztva, erre-arra tekergetve 🙂
Sütés 40 perc 180 fokon, majd 10 perc 200 fokon.
Nagyon finom lett. És álom volt dolgozni a tésztával!”
Patkós Dalma is megsütötte.
Ezt írta róla: „Fonott kalács Szafi Expressz lisztből. Extra citromos (két bio citrom héját reszeltem bele) – vaníliás, mennyei illatok járják át a lakást, isteni finom puha, igazi kalács. A teteje azért fényes, mert én 1 db tojással lekentem a tetejét, ugyanis tojásra (még) nem vagyok érzékeny. Már forrón felvágtam.”
Tóth Judit mákos töltelékkel töltötte meg a rudakat és úgy fonta össze, így lett mákos fonott kalács:
Tóth Judit a Szafi Free fonott kalács receptje alapján kakaós kiflit készített, neki így sikerült:
Pelenczei Petra diós-kakaós kalácsot sütött, amiről ezt írta: „#szafifree diós kakaós kalács az Expressz lisztkeverékből A zacskón lévő recept alapján készítettem. Isteni finom, puha kalács! Köszönöm Szafi, és mennyire nagyon finom, laktató és puha! Kedvencünk lett ez is.”
Kovács Mónika mazsolás kalácsa ilyen lett:
@adrienne_9 fotója az Instagramról, az elkészült Szafi Free fonott kalácsról:
Bajnai Adrienn nem tojásérzékeny, így tojással kente le a tetejét ezért ilyen szép fényes lett:
Csoltkó Roxána készítette, szerintem nagyon szép lett, az övé is, így készítette: „A tésztát 3 felé vesszük, kinyújtjuk, megkenjük kakaókrémmel, feltekerjük, mint a kakaóscsigát, majd összefonjuk.”
Kakókrémet így tudtok a legegyszerűbben készíteni: édesítő, kakaópor, kókusztejszín (kókusztejszín ITT!) -> sűrűre kikeverve
Dóra is elkészítette, neki ilyen lett:
Horváth Petra is elkészítette, neki ilyen lett:
Kocsis Melinda is elkészítette, és szerinte is nagyon finom:
Horváth Andrea készítette, és ezt írta róla: „Nagyon nagyon finom! És gyorsan elkészült! Csak ajánlani tudom!”
Szabó Boglárka is tesztelte, neki ilyen lett:
Papp-Zoltán Réka is elkészítette, neki ilyen lett:
Balogh-Konkoly Fruzsina is tesztelte a Szafi Free fonott kalácsot. Neki ilyen lett:
Szafi Free fonott kalács Olívia Gazsótól:
Fanni készítette: „Expressz lisztkeverék hátuljáról fonott kalács. A száraz és folyékony hozzávalókat is elfeleztem és a szárazba ment 1 evőkanál kakaópor, 1 evőkanál por eritrit es vizesbe 2 evőkanál víz. 5 perc pihentetési időt szó szerint kell venni de utána szépen összeáll és gyönyörűen sodorható és fonható.”
Farkas Bernadett készítette ezt a csodaszép fahéjas kalácsot :
Aszalt vörösáfonyás Szafi Free fonott kalács Gáti Mercédesztől:
„Két totyogó, billegő 15 hónapos mellett készítettem, kb. 20 perc alatt.
A Szafi Expressz lisztkeverék hátulján lévő kalács recept volt az alap.
Ezt szépen ki nyújtottam és meg töltöttem 250 g túró, 2 evőkanál cukor, 1 kicsi tojás ,2 ek. mazsola, 1 teáskanál útifűmaghéj és citromhéj ízlés szerint.
Feltekertem, mint a bejglit és közepén ketté vágtam majd kifordítva össze tekertem.
Egy felvert tojással lekentem. 180 fokon 40 percig sütöttem alsó felsőn.
Ez most nekem készült, de amilyen szép és finom lett akár vendéget is fogadhatnék vele.” – írta Mácsi Judit a Szafi Free túróval felturbózott fonott kalácsáról.
Szafi Free zsírszegény, gluténmentes, VEGÁN fonott kalács Tóth Cynthiától:
Ezt a Lábady Lilla készítette, és mézeskalács fűszerezéssel (Szafi Reform mézeskalács fűszerkeverék ITT RENDELHETŐ!) fonta össze, szerintem nagyon finom lehetett!
A tésztát 3 felé vesszük, kinyújtjuk, megszórjuk mézeskalács fűszerrel, pici édesítővel, feltekerjük, mint a kakaós csigát, majd összefonjuk.
Balogh-Konkoly Fruzsina mini Szafi Free kalácsot sütött, és nagyon ízlett neki:
Erdei Noémi glutén-, tej-, tojás nélkül készített, keleszés nélküli Szafi Free fonott kalácsot: „Mézeskalácsos fonott kalács, alig várom, hogy másféle töltelékkel is kipróbáljam, nagyon fincsi lett.”
_lillusss fotója az Instagramról: „Húsvéti fonott kalácsok #szafifree Expressz Lisztkeverékből.”
Botka Barbara diós fonott kalácsa:
Horváth Andrea 2017-es húsvéti kalácsa: „Elkészült nálam is a #szafifree húsvéti fonott kalács expressz lisztből.”
Sandi Provazníková kalácsa:
Besenyei Nelli kakaós gluténmentes fonott kalácsa:
Kovács-Horváth Andrea #szafifree expressz fonott kalácsa:
Kádár Berta gluténmentes vegán Szafi Free húsvéti finomságai, expressz lisztkeverékből: kakaós csiga (RECEPT ITT!) és fonott kalács:
Papp-Zoltán Réka fotója a glutén-, tej-, tojásmentes kalácsról: „Húsvét #szafifree fonott kalácsom hozzáadott cukortól mentes szilvalekvárral. Tegnap estig dolgoztam és mikor hazaértem gyorsan nekiálltam megsütni ezt a kalácsot. 9-kor kezdtem és fél 11-kor már kivettem sütőből.”
Nagy Nóra reggelije volt:
Varga-Nagy Imola személyi edző írta:
„Ma alvás időben, 30 perc alatt készítettem össze a képen látható kenyereket és kalácsokat. Amíg sültek tornáztam egy nagyot. Akárhogy nézem, ennél gyorsabban és egyszerűbben a boltban sem tudtam volna beszerezni:) az összetételéről nem is beszélve… összehasonlíthatatlan. INEZ mikor felébredt tapsolt, hogy anya de ügyes vagy, újra van finom kenyérke.”
->Szafi Reform szénhidrátcsökkentett, gluténmentes, kelsztés nélküli PALEO kenyér RECEPT ITT!
Tátrai Alexandra készítette Expressz lisztből egy gyönyörű csokis kalácsot:
Ezt nézzétek mennyire gyönyörű #gluténmentes VEGÁN alma rózsákat sütött Fenyvesi Edit:
„Csodás lett, és az illata… Szerintem erre mondják, hogy mennyei!
Az alaptészta ennek a receptnek az alapján készült, fele mennyiségekkel 3 db alma kellett hozzá.”
@from94toanywhere tölötte fel az Instagramra ezt a képet:
Nóri készítette: „Szafi Free mazsolás kalács narancslekvárral. Egyszerűen isteni!! Szafi Free Expressz lisztből, extra mazsolával!”
Gabriella is fonott kalácsot készített Szafi Free expressz lisztből:
Farkas Kinga is sok Szafi Free finomságot sütött: „Függőség level10000!” (Kinga)
->Szafi Free kakaós csiga recept ITT!
->Szafi Free pogácsa recept ITT!
Szép Kitti ezt írta róla: „Hááát ez valami brutál finom!”
Betti gluténmentes vegán zsírszegény és kalóriacsökkentett fonott kalácsot készített: „Szafi Free Expressz lisztkeverékből sütött kalács, házi eritrites málna lekvárral.”
„Szafi Free kalács kakaós töltelékkel, egyszerűen isteni!” – írta Obermayer Anita.
Balogh-Konkoly Fruzsina készítette: „#szafireform krémtúró ízű pudingos-szilvás szélforgók #szafifree expressz lisztből a fonottkalács receptje alapján.”
Szafi Reform krémtúró ízű puding ITT!
Adrienne szerint ez a legjobb csokis kalács recept!
Szafi Free kakaós fonott kalács Dórától:
Dóra Szafi Free lekváros fonott kalácsa:
Illés Bolgár Katalin készítette a fenti recept alapján: „Repülő csészealj süti, #szafifree expressz lisztkeverékből.”
Balatoni-Dobszai Eszter csodaszép kalácsa: „Azt hiszem innentől én is Szafi rajongó leszek! Első próbálkozásom egy fonott kalács, egy kis hozzáadott cukortól mentes saját baracklekvárral.
Azt hiszem, most már értem miért szeretik ennyire ezt a terméket! ISTENI!”
@induska_fitfoods Instagram képe. Ő is Szafi Free glutén-, tej-, tojásmenten csokis fonott kalácsot készített: „3 részre osztottam, majd kisodortam őket egyesével, és mind a hármat megkentem csokival (30 g kakaópor + ízlés szerint eritrit + víz). Egyenként feltekertem őket es összefonva beraktam a sütőbe.”
Krámli Anita gyönyörűen sikerült kalácsát láthatjuk a képen:
Tóth Nikoletta gyönyörű csavart kalácsa:
Nagy Cintia is megsütötte:
Barabás Boglárka is megsütötte:
Halász Ágnes Szafi Free kalácsa:
@adamka1984 Instagram fotóját látjuk, ő is elkészítette a csokis kalácsot:
„Nagyon-nagyon finom! Szerintem sokkal finomabb, mint a „hagyományos” búzalisztes.”- írta a kalácsról Sónyi Zita.
Ujj Marianna készítette, és írta a Free kalácsról: „Nagyon finom!”
@always_be_healthy0117 Insta fotója a csavart Szafi Free kalácsról:
Szafi Free fonott kalács Bálint Vivientől:
Sztropkó Nelli csupa csokis fonott kalácsa:
„Szafi Free kalács az Expressz lisztkeverékből. Annyit változtattam a recepten, hogy citromhéj helyett narancshéjat reszeltem a tésztájába és szeletelt mandulát raktam bele, így is isteni lett.” -írta fotójához Várkonyi Alexa.
Szafi Free gluténmentes, zsírszegény vegán kalács
Horváth Johanna nagyon guszta brióst sütött:
Szafi Free gluténmentes vegán briós
DiétaNeked Instagramon osztotta meg fotóját, mákos-meggyes kalácsot sütött:
Szafi Free gluténmentes meggyes-mákos kalács
Ildi fonott kalácsa:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Zsikla Kincsőnél is elkészült a Szafi Free fonott kalács:
Szafi Free gluténmentes, vegán fonott kalács
Nagy V. Dóra lekváros fonott kalácsa:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
„Nincs Húsvét Szafi Fonott kalács nélkül! Expressz lisztből csináltam, egyből másfélszeres adagból, hogy biztos elég legyen!”- írta fotójához Krámi Anita.
Szafi Free gluténmentes fonott kalács
Titta is megsütötte:
Szafi Free vegán fonott kalács
„Ezeket a csibéket a Szafi Free Expressz lisztkeverékből készítettem, a kalács recept alapján” -írta fotójához Nagy Szende.
Szafi Free gluténmentes kalács
Gombás Viktória szépséges fonott kalácsa:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Angelika nagyon guszta reggelije:
Szafi Free gluténmentes fonott kalács
Barbinál is fonott kalácsa készült húsvétra:
Szafi Free gluténmentes fonott kalács
Tóth Adrienn guszta fonott kalácsa:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Korsós Klaudia csokis fonott kalácsa:
Szafi Free gluténmentes csokis fonott kalács
@fighterlady01 húsvéti finomságai:
Szafi Free gluténmentes fonott kalács
Takács Dóra Szafi Free fonott kalácsa:
Szafi Free gluténmentes, vegán fonott kalács
Zsigmond Regina is megsütötte:
Szafi Free vegán fonott kalács
Mesi vörösáfonyával készült kalácsa:
Szafi Free vegán fonott kalács vörösáfonyával
Szalai Alíz is elkészítette:
Szafi Free gluténmentes, vegán fonott kalács
Viki Szafi Free expressz lisztből készült kalácsa:
Szafi Free gluténmentes, vegán fonott kalács
Boda Piroska gyönyörű kalácsa:
Szafi Free gluténmentes, vegán fonott kalács
Tátrai Alexandra is megsütötte:
Szafi Free gluténmentes, élesztőmentes fonott kalács
„Szafi Free fonott kalács. A világ legfinomabb kalácsa, párom három szeletet is megevett belőle ami nála nagyon nagy dolog.” -írta fotójához Ági.
Szafi Free gluténmentes, élesztőmentes fonott kalács
Tóth Violetta Zsuzsanna is megsütötte:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Holes Gabriella fincsi fonott kalácsa:
Szafi Free vegán fonott kalács
„Szafi Free fonott kalács ismét, ezennel mazsolával . (Szódabikarbona helyett gluténmentes sütőporral készítettem.)” -írta fotójához Horváth Beáta.
Szafi Free gluténmentes vegán kalács
„Mézeskalács Szafi Free expressz lisztből. Sokadjára sütöm már, most először dupla adagot. Felét lefagyasztom, így megspórolok egy sütést.” -írta fotójához Tóth Vivien
Szafi Free gluténmentes fonott kalács
Anett kakaós és diós töltelékkel készítette:
Szafi Free gluténmentes kakaós diós kalács
Magdolna is megsütötte:
Szafi Free gluténmentes fonott kalács
„Mai reggelim Szafi Free csokis kalács volt! Ugyan úgy csináltam mint ahogy a recept írja, csak a végén 3 egyenlő részre szedtem. Kakaó krémmel megkentem és összefontam a három részt, majd cukormentes baracklekvárral kentem meg.”- írta fotójához Lánczky Rami
Szafi Free gluténmentes csokis kalács
Komáromi Zsuzsanna fotója:
Szafi Free gluténmentes csokis kalács
Tóth Cynthia mákos kalácsot sütött, a töltelék nála így készült: „Mák+lekvár+eritrit, figyeljetek rá, hogy ne legyen híg, hanem egy sűrű, keményebb masszát kapjatok.”
Szafi Free gluténmentes vegán mákos kalács
Dóra & Réka fotója:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Luklíderné Maksa Margaréta csokis kalácsa:
Szafi Free gluténmentes csokis kalács
Botos Reni Szafi Free piros bogyós-szőlő lekvárral ette (Szafi Free lekvárok ITT!):
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Tátrai Alexandra fotója:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Bartháné Molnár Réka fotója:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Bartháné Molnár Réka fotója.
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Tóth Cynthia almás-mákos kalácsot készített:
Szafi Free gluténmentes almás-mákos kalács
Dóri fotója:
Szafi Free gluténmentes vegán fonott kalács
Vas Bianka fotója:
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!
Kedvesek ! Engem az érdekelne hogy a lekvár alatt mi van 🙂
Köszönöm előre is a választ !
növényi vaj
Több receptnél olvasom. hogy poreritrit, vagy porcukor. Miért fontos a porállag? Sima eritrittel nem lesz jó?
Úgy száraz lesz
Sziasztok!
Nekem a mérleg sokszor nem méri az 1g-ot…Az kevesebb mint a késhegynyi mennyiség?Sajnos csak nagyjából tudnál így beletenni…köszönöm!Ági