Gluténmentes, tejmentes PALEO húsvéti főtétel recept Julikától
- 1/4 fej fehér káposzta (csíkozva 224 g)
- 1 nagyobb sárgarépa (csíkozva 87 g)
- 1 kisebb cékla (csíkozva 53 g)
- 3 g Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 0,5 g őrölt bors
- 20 g Szafi Reform poreritrit (Szafi Reform poreritrit ITT!)
- 20 g dijoni mustár (dijoni mustár ITT!)
- 10 g frissen facsart citromlé
- 150 g házi natúr kókuszjoghurt (RECEPT ITT!)
Saláta elkészítése:
Vágjuk vékony csíkokra a zöldségeket, rakjuk őket egy nagyobb edénybe, majd sózzuk és borsozzuk meg.
Keverjük össze a joghurtot a citromlével, mustárral, édesítővel.
Öntsük a zöldségekre és alaposan keverjük össze.
Hús elkészítése:
1 db (278 g nyers súly) szűzpecsenyét ízlés szerint sózzunk és borsozzunk meg.
Legalább fél óráig hagyjuk így érlelődni, majd rakjuk sütőpapírral borított tepsire.
Sütése:
Előmelegített 190 fokos sütőben, alsó-felső programon, oldalanként 25-25 percig süssük.
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!