Szénhidrátcsökkentett, paleo-vegán gluténmentes ropogós pizzás tallér (tejmentes, tojásmentes, szójamentes, hozzáadott olajtól mentes)

3 összetevős PALEO-VEGÁN gluténmentes, tejmentes pizzás tallér

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Kisné Gáspár Éva)

Paleo vegán pizzás tallér

“Nagyon egyszerű, csak vizet és Szafi Fitt gyros fűszerkeveréket adtam hozzá semmi mást! Nincs benne zsiradék, se tejföl, se sajt és még tojás sem!! “

Hozzávalók: 
Akinek ez nem elég sós, csepp sót is adhat hozzá.
Elkészítés:
Összegyúrtam, addig pihent, amíg előmelegítettem forróra az ostyasütőt.
Lisztezett felületen nagyon vékonyra nyújtottam, kb. 1 mm-re és pogácsaszaggatóval formáztam.
Jól összenyomtam a sütőt, amíg a levegő el nem távozott a tésztából.
Kb. 2-2 percig sütöttem mindkét felét. Én megszoktam fordítani, mert az alsó része jobban süt. Isteni finomak lettek a kis gyros tallérok.
**********************
–> Szafi Free nokedli lisztkeverékből így tudtok zsírszegény, gluténmentes VEGÁN sós talért készíteni: RECEPT ITT!
–> Szafi Free Expressz lisztkeverékből így tudtok gluténmentes sajtos tallért készíteni: RECEPT ITT!
FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…