TOP 10 Recept Szafi Reform szénhidrát csökkentett gluténmentes rostkeverékből

TOP 10 Szafi Reform szénhidrát csökkentett gluténmentes rostkeverékből készült recept

(Régi nevén: Szafi Fitt Szénhidrát csökkentő lisztkeverék!!!)

TOP 10 recept Szafi Reform szénhidrátcsökkentett gluténmentes rostkeverékből

Sokak kedvenc Szafi Reform (korábban Szafi Fitt) terméke a rostban gazdag, gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb.

Bár a neve megújult; ezentúl ’Szafi Reform szénhidrát csökkentett gluténmentes rostkeverék’ néven található meg a Webshopban is. Így egyértelműbbé téve, hogy ez egy teljesen LISZTMENTES csupán gluténmentes rostokból álló keverék!

Szénhidrát-csökkentett gluténmentes rostkeverék (paleo)

Összegyűjtöttük a 10 legnépszerűbb receptet, amelyek ennek a rostkeveréknek a hozzáadásával készülnek! Egytől-egyig minimális szénhidrát tartalmú finomságok, amelyek gluténmentesek, tejmentesek, élesztőmentesek, szójamentesek, és PALEO diétába beilleszthetőek!

1.) A legkevesebb szénhidrátot tartalmazó kenyérféle, amit valaha készítettünk (gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, paleo)

97%-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér, zsemle, kifli, bagett recept. Paleo diétába is beilleszthető, nem tartalmaz, glutént, tejet, élesztőt, maglisztet, és szóját sem! 100 g kész kenyér csupán 1,4 g szénhidrátot tartalmaz, így kiváló választás, még zsírosabb húsok mellé is.

Legkevesebb szénhidrátot tartalmazó kenyér recept a blogon

RECEPT ITT! 

2.)  Szénhidrátcsökkentett PALEO kalács (gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, hozzáadott cukortól mentes)

100 g-ban 1 grammnál is kevesebb szénhidrátot (ami energiává alakul) tartalmazó paleo kalács, amely gluténérzékenyek, és tejérzékenyek étrendjébe is beilleszthető! A kalács, élesztő, cukor, glutén és tej hozzáadása nélkül készül!

Kevesebb, mint 1 g szénhidrátot tartalmazó paleo kalács

Így készül a tökéletes paleo fonott kalács: RECEPT ITT!

3.) Paleo piskóta rolád és rostos piskótából kókuszkocka (gluténmentes, tejmentes, hozzáadott cukortól mentes, szójamentes, PALEO)

Csökkentett kalória,- és szénhidráttartalmú piskóta rolád, és kókuszkocka recept!

Javaslom gluténérzékenyeknek, tejérzékenyeknek és paleo diétázóknak is.

Gazdag élelmi rostokban gazdag, nagyon finom sütemények, vendégvárónak is kitűnő mindkettő!

A piskóta rolád szeletenként 0,2 g energiával rendelkező szénhidrátot tartalmaz, a kókuszkocka pedig csak 3,8 grammot!

Paleo piskóta rolád és kókuszkocka

Piskótatekercs RECEPT ITT!

Paleo kókuszkocka RECEPT ITT!

4.) Kétféle szénhidrátcsökkentett pogácsa recept (gluténmentes, tejmentesen is elkészíthető, élesztőmentes, szójamentes)

Mindkettőben, kevesebb, mint 1 g szénhidrát található. Mindkettő gluténmentes, élesztőmentes, szójamentes! A túrós pogi elkészíthető tejmentesen és így paleo diétába is beilleszthető, mint a másik.

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett pogácsák

Legkevesebb ch-t tartalmazó pogácsa RECEPT ITT

Túrós pogácsa (ami 30 kcal-t tartalmaz darabonként) RECEPT ITT!

5.) A legminimálisabb szénhidrátot tartalmazó paleo pizza recept a blogon (gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, paleo)

Sokak nagy kedvence ez a pizza. Nem véletlenül, hiszen valóban pizza állagú, és ízű, de sose látott lisztet, vagy élesztőt, vagy akár tejet, és ez a legminimálisabb szénhidráttartalommal bíró pizzánk a blogon! Ráadásul, paleo diétában is megállja a helyét! Egy egész, üres pizzalap csak 1,2 g szénhidrátot tartalmaz!

Legminimálisabb szénhidrátot tartalmazó pizza a blogon

RECEPT ITT! 

6.) Minimális szénhidráttartalmú PALEO kakaós csiga (gluténmentes, tejmentes, hozzáadott cukormentes, szójamentes, élesztőmentes)

Annyira minimális, hogy kevesebb, mint 1 g (energiával rendelkező) szénhidrát van egy darab kakaós csigában!!!

Magas rosttartalmú, gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, hozzáadott cukortól mentes, de mégis nagyon finom kakaós csiga!

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett kakaós csiga

RECEPT ITT! 

7.) Szénhidrát-csökkentett (1 grammnál is kevesebb darabonként), light paleo melegszendvics (gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes)

Ez a kenyérmentes melegszendvics csökkentett szénhidráttartalommal bír, és szerintem kitűnő alternatíva lehet vacsorára vagy egyéb főétkezésre, akár egy zsírosabb töltelékkel is.

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett melegszendvics kenyér nélkül

RECEPT ITT! 

8.) Light paleo mákos bejgli (szénhidrátcsökkentett, csökkentett kalóriatartalmú bejgli tészta recept)

Kevesebb, mint 7 g (energiával rendelkező) szénhidrátot tartalmaz 100 grammonként, amely csak töredéke a hagyományos bejglinek! Ráadásul ez a bejgli beilleszthető gluténérzékenyek, és tejérzékenyek étrendjébe is!

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett bejgli

RECEPT ITT! 

9.) “Vajas” patkó (gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, PALEO)

Nagy népszerűségnek örvend ez a „vajas” patkó, hiszen nagyon finom pihe-puha, kitűnő szendvicsalap. Ráadásul gluténmentes, tejmentes, szójamentes, élesztőmentes, és darabonként, csak 1,5 g szénhidrátot tartalmaz!

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett “vajas” patkó

RECEPT ITT!

10.) Szilveszteri virslis falatkák (gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, PALEO)

Még egy sós péksütemény recept, amely gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, és még paleo diétába is beilleszthető! A tésztája darabonként, kevesebb, mint 2,5 g ch-t tartalmaz!

Szafi Reform szénhidrátcsökkentett virslis falatkák

RECEPT ITT! 

Ne feledjétek, ez csupán a kezdet. A blogon még számtalan sós, és édes, szénhidrátcsökkentett sütemény, és rágcsálnivaló receptet találtok! Jó böngészést! 🙂 

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…