Zöld fűszeres kókusztejszínes halszeletek (gluténmentes, tejmentes, paleo)

Zöld fűszeres kókusztejszínes halszeletek

(gluténmentes, tejmentes, paleo)

Zöld fűszeres kókusztejszínes halszeletek

Zöld fűszeres kókusztejszínes halszeletek

Hozzávalók (2 adaghoz):

Elkészítés:

Keverjük el a kókusztejszínbe a citromlevet és a poralapot.

Ebbe a sűrű krémbe egyesével forgassuk meg a halszeleteket (hogy mindenhol krémes legyen), majd tegyük egy közepes méretű tepsibe őket, a maradék szósszal együtt, úgy, hogy a szósz teljesen befedje a halszeleteket.

Előmelegített 200 fokos sütőben 20-25 percig süssük (hal és sütő függő), fedő nélkül.

Megjegyzés:

Amennyiben egyszerre több adagot készítünk, úgy akkora tepsibe készítsük, hogy 2 rétegnél ne legyen több hal a tepsiben, és 10 percig süssük tovább.

Vegetáriánusok, vegánok a hal helyett használhatnak zöldségeket, pl. félpuhára főzött burgonya/batáta/paszternák és egyéb friss zöldség: padlizsán, cukkini, bébi sárgarépa, karfiol, brokkoli, borsó stb.

Zöldséges verzió esetén 150g kókusztejszín is elegendő, mivel a zöldség (cukkini, padlizsán) vizet enged ki magából.

Szafi Refrom gluténmentes, tejmentes szószos halfilé

************************

Zöldségekkel, VEGÁN életmódba beilleszthetően így tudjátok elkészíteni: RECEPT ITT!

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…