Epres pudingos gyümölcstorta mandulalisztből (gluténmentes, tejmentes, hozzáadott cukortól mentes, szójamentes)

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Pelenczei Petra)

Mandulaliszttel készített epres gyümölcstorta

Szafi Free gluténmentes, epres gyümöclstorta

Hozzávalók és elkészítés:

A tojásfehérjét csipet sóval (Szafi Reform himalaya só ITT!) édesítővel habbá verem, majd hozzáadom a sárgáját, itt már alacsony fokozatra állítjuk a habverőt!
Hozzá szitáljuk a liszteket, óvatos mozdulattal elkeverjük! Szilikon gyümölcstorta formába önjük (szilikonos gyümölcstorta forma ITT!), 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük!
Amíg sült a piskóta, megfőztem az epres zabpudingot a csomag hátulján levő leírás alapján (RECEPT ITT!)!

Mikor minden kihűlt, a piskótára öntöttem a pudingot, fagyasztott eprem volt így azt lecsöpögtettem a levébe édesítőt tettem, és felolvasztottam benne a zselatint (zselatin ITT!)!

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…