Ti Készítettétek Recept
(A recept készítője: @clever.carrot, az Instagramról)
Szafi Free zabpudingból jégkrém
A „Ti készítettétek” jelöléssel ellátott receptekért a Szafi Products Kft. nem vállal felelőséget.
„Isteni lett! Csak készítettem egy adag pudingot a csomagolás szerint.
Beletöltöttem a formába (pont 2 lett), megvártam míg teljesen kihűlt, beraktam a fagyasztóba, és vártam, hogy megdermedjen (a legnehezebb rész…)”
✔MINDHÁROM SZAFI FREE ZABPUDINGGAL ELKÉSZÍTHETŐ, ÉS GYÜMÖLCSÖKKEL FELTURBÓZHATÓ!✔
Szafi Free kakaós zabpuding recept:
Hozzávalók:
- 50 g Szafi Free kakaós zabpuding por (Szafi Free kakaós zabpuding por ITT!)
- 3 dl kókusztej (sima tej esetén 3,2 dl) (Házi kókusztej recept ITT!)
- kb. 30 g cukornak megfelelő édesítő (Cukorhelyettesítők ITT!)
Elkészítés:
Keverjük ki a három összetevőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Szafi Free vaníliás zabpuding recept:
Hozzávalók:
- 50 g Szafi Free vaníliás zabpuding por (ITT RENDELHETŐ!)
- 4 dl édesítetlen növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro kókuszital, mandulaital), vagy tejfogyasztóknak: 4 dl tehéntej (Alpro mandulaital ITT!)
- kb. 40 g cukornak megfelelő édesítő (pl. 50 g eritrit, vagy 12-15 g negyedannyi édesítő, de ízlés szerint változhat: több, vagy kevesebb) (Szafi Reform negyedannyi édesítő ITT!)
Elkészítés:
- Keverjük ki jó alaposan a pudingport a folyadékkal és az édesítővel.
- Majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik (ügyelve arra, hogy a főzés végén hirtelen sűrűsödik).
Szafi Free epres-banános zabpuding recept:
Hozzávalók (2 adaghoz):
- 50 g Szafi Free epres banán ízesítésű zabpuding por (Szafi Free epres banán ízesítésű zabpuding por ITT!)
- 4 dl édesítetlen növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro kókuszital, mandulaital) (Alpro növényi alapú tejhelyettesítők ITT!), vagy tejfogyasztóknak: 4 dl tehéntej
- kb 40 g cukornak megfelelő édesítő (pl. 50 g eritrit, vagy 12-15 g négyszeres erősségű édesítőszer -> ízlés szerint több, vagy kevesebb) (Szafi Reform negyedannyi cukorhelyettesítő ITT!)
Elkészítés:
- Keverjük ki jó alaposan a pudingport a folyadékkal és az édesítővel.
- Majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik (ügyelve arra, hogy a főzés végén hirtelen sűrűsödik).
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!