Szafi Free receptek szénhidrát-csökkentetten (glutén-, tej-, tojás-, élesztő nélkül!)

Két termékcsalád van: Szafi Reform és Szafi Free. A Szafi Reform lisztkeverékek szénhidrátcsökkentettek (ITT RENDELHETŐEK!), de remélem mindenki tudja, hogy a Szafi Free termékek szénhidrát tartalma is csökkenthető! Természtesen, én nem zsírral csökkentem egy-egy étel szénhidrát értékét! Az eljárási mód pofon egyszerű: A Szafi Free lisztkeverékekhez kell adni a Szafi Reform szénhidrátcsökkentett gluténmentes termékekhez rostkeverékből (régi nevén: -CH Szafi Reform szénhidrátcsökkentő lisztkeverék) (bővebben a rostkeverékről ITT!). Nagyon fontos, hogy ezeket a receptúrákat mindig pontossan kövessétek,

mert akkor lesz finom a végeredmény!

Szafi Free szénhidrátcsökkentett ételek

Íme a blog Szafi Free receptjei,

amelyekben Szafi Reform rostkeverékkel lett csökkentve a szénhidrátérték

 • Szénhidrátcsökkentett, vegán kifli, és császárzsemle

Gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes. Csökkentett energiatartalmú, zsírszegény recept. Egy darab zsemle kb. 80 g és nagyon laktató! Pár perc alatt elkészíthetjük, és mivel nem igényel kelesztést, a többi pedig már csak a sütő dolga! 🙂

Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes, vegán kifli és zsemle

RECEPT ITT! 

 • Szénhidrátcsökkentett, vegán kakaós csiga

Elkészíthető a Szafi Free ropogós kérgű kenyérlisztkeverékből (így csupán 8 g szénhidrátot tartalmaz darabonként*!), és a Szafi Free palacsinta lisztkeverékből is. Mindkettő verzió gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, hozzáadott cukortól mentes, és zsírszegény!

Szénhidrátcsökkentett tojásmentes vegán kakaós csiga

RECEPT ITT! 

*a nem felszívódó eritrit nélkül számolt érték!

 • Szénhidrátcsökkentett tortilla 

Kevesebb, mint fél gramm zsírt, és 70 kcal-t tartalmaz, ez a gluténmentes, tejmentes, élesztőmentes, szójamentes tortilla. Ízlés szerint variálható a tölteléke, pillanatok alatt elkészíthető!

Szafi Reform-Szafi Free tortilla

RECEPT ITT!

 • Szénhidrátcsökkentet vegán lángos

A méltán népszerű, nagyon finom Szafi Free lángos széhdirát értékét is lehet csökkentetni! Ebben a lángosban 100 grammonként kevesebb, mint 16,5  g szénhidrát van! Mivel élesztőmentes, így nem igényel kelesztést! Továbbá, beilleszthető glutén-, tej-, tojás-, és szójaérzékenyek étrendjébe, valamint vegán életmódba!

Szafi Free szénhidrátcsökkentett vegán lángos

RECEPT ITT! 

 • Szénhidrátcsökkentett, szilvalekváros derelye

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne finomat enni glutén-, tej-, tojás-, szója-, és hozzáadott cukortól mentesen, szénhidrácsötkkentetten! Egy leves után kiváló második fogás lehet!

Szénhidrátcsökkentett szilvalekváros derelye

RECEPT ITT! 

 • Szénhidrátcsökkentett Szafi Free kenyér

Jelölendő allergén anyagoktól mentes kenyér (glutén, tej, tojás, élesztő, sója, stb.), csupán 156 kalóriával 100 grammonként! Természetesen ebben sem zsírral lett csökkentve a szénhidrát érték, ami 100 grammonként nem haladja meg a 28 grammot!

Szénhidrátcsökkentett gluténmentes kenyér

RECEPT ITT!

 • Szénhidrátcsökkentett kürtöskalács

Pihe-puha, zsírszegény, glutén-, tej-, tojás-, élesztő-, és szójamentes! Vegán életmódot élők is fogyaszthatják! Egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnátok!

Gluténmentes, zsírszegény kürtöskalács

RECEPT ITT! 

 • Szénhidrtácsökkentett Korspitz ízű kifli

Ha egy ízletes, szénhidrátcsökkentett, szendvicsalapot szeretnél készíteni, ezt nagyon ajánlom! Fogyaszthatják: glutén-, tej-, tojás-, élesztő-, és szójaérzékenyek, és vegán életmódot élők is! 

Gluténmentes vegán Kornspitz

RECEPT ITT! 

 • Vegán “tejes” kifli, vagy bagel

Nagyon-nagyon finom, kissé ropogós a kérge, de belül pihe-puha! Csak az íze olyan, mint a tejes kiflinek, valójában ez nem tartalmaz semmilyen tejterméket, de glutént, élesztőt, és szóját sem!

Szénhidrátcsökkentett vegán “tejes” kifli

Szénhidrátcsökkentett vegán bagel

RECEPT ITT! 

 • Szénhidrátcsökkentett hamburger zsemle

Az alakbarát, vegán hamburger zsemle sem álom többé! Ezt a receptet követve könnyedén készíthetsz zsírszegény, glutén-, tej-, tojás-, élesztő-, és szójamentes hamburger bucit!

Szénhidrátcsökkentett, vegán hamburger zsemle

RECEPT TT! 

 • Szénhidrátcsökkentett briós

Aki már “1000 éve” nem evett brióst, a magas szénhidrát tartalma miatt, az most figyeljen! Könnyedén elkészíthetjük, nem csak a szénhidrátcsökkentett, de zsírszegény, glutén-, tej-, tojás-, élesztő-, és szójamentes verzióját is, ami nagyon puha, nagyon finom, pont, mint régen!

Szénhidrátcsökkentett vegán briós

RECEPT ITT! 

 • Szénhidrátcsökkentett túrós-medvehagymás pogácsa (Ez tartalmaz tejterméket!!!)

Szénhidrátcsökkentett, sós rágcsálnivaló után nézelődsz éppen? Ez a recept megér egy próbát! Nagyon egyszerű elkészíteni, és még keleszteni sem kell! Fogyaszthatják: glutén-, tojás-, élesztő-, és szójaérzékenyek!

Szénhidrátcsökkentett tőrós-medvehagymás pogácsa

RECEPT ITT!

 

 

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…