Fahéjas-szilvás lepény gluténmentesen (tejmentesen is elkészíthető, hozzáadott cukortól mentes, szójamentes)

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Varga-Nagy Imola)

Gluténmentes szilvás lepény

Fahéjas-szilvás lepény

Hozzávalók:

Elkészítés:
A szilvát az édesítőszerrel és fahéjjal megpároljuk.

A tojást, túrót, lisztet, vaníliás cukrot és édesítőszert egynemű tésztává keverjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe adagoljuk az egynemű masszát majd a tetejére adagoljuk a szilvát.

180 fokon 45 perc a sütési idő.

Update (Ti Készítettétek):

Herkó Éva megsütötte, az övé ilyen lett:

Gluténmentes fahéjas-szilvás lepény

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…