Gluténmentes, szénhidrát-csökkentett “tejes” kifli (élesztőmentes, szójamentes)

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Ladányi Ilona)

Szénhidrátcsökkentett kifli

Szénhidrátcsökkentett, gluténmentes kifli

Hozzávalók: 

Elkészítés:

Mérjük ki és külön edényben keverjük össze a száraz és a folyékony hozzávalókat.

Öntsük őket egybe és gyúrjuk össze.

Pihentessük 5 percig.

Ezután, lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát és nyújtsunk belőle egy 43 cm átmérőjű körlapot.

Vágjunk belőle 8 db egyenlő nagyságú háromszöget és szorosan tekerjük fel.

Rakjuk őket sütőpapírral borított tepsire és kenjük le őket a margarinnal.

Sütése:

Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon 50 percig süssük.

Rácson hűtsük ki.

*******************

A tojásmentes verzió receptjét itt találjátok: RECEPT ITT!

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…