Lenmagpelyhes gluténmentes bagett (élesztőmentes, tejmentes, szójamentes, tojásmentes, szójamentes)

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Patkos Dalma)

Gluténmentes bagett

Gluténmentes, élesztőmentes magvas bagett

Hozzávalók (5 darabhoz):

Elkészítés:
A magkeveréket először egy serpenyőbe tettem, fedő alatt néhány perc alatt ropogósra pirítottam.
A száraz és folyékony hozzávalókat két külön edénybe mértem majd összeöntöttem és alaposan eldolgoztam.
5 db bagettet formáztam, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyeztem.
Kókuszolajjal lekenjük a tetejét, majd egy kis kenyérliszttel meghintjük a tetejüket.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 30 perc alatt készre sütöttem, rácson hagytam hűlni.

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…