Gluténmentes, tejmentes sóskafőzelék (szójamentes, hozzáadott cukortól mentes, vegán)

Ti Készítettétek Recept

(A recept készítője: Pelenczei Petra)

Gluténmetnes sóskafőzelék

Szafi Free gluténmentes sóskafőzelék

“Nem csak piskótát lehet sütni a vaníliás zabpuding porból (RECEPT ITT!), hanem főzeléket is tökéletesen krémesen sürít! 
Hogy még laktatóbb, és hosszantartó jóllakottságot adjon, az új kedvencemet, a Szafi Free zabdarát is hozzáadtam!”

Hozzávalók: 

Elkészítés:

Fagyasztott 100%-os sóskakrémet 1,5 dl kókusztejben felolvasztottam.

Addig külön egy tálban 2 dl kókusztejet, 2-2 ek. Szafi Free vaníliás zabpuding port, és Szafi Free zabdarát kikevertem.
Mikor már teljesen felolvadt a sóskám, lassan öntve de határozott keveréssel hozzáadtam.

Ízesítettem Szafi Reform Himalája sóval es egy kis négyszeres édesítővel.
5 percig folyamatosan kevergetni, főzni majd fedő alatt 10 perc pihi (szóval, mint amikor a zab-grízpudingot főzzük)!
Ha sűrűnek ítélítek lehet még folyadékot hozzáadni!
Lehet hogy kinevettek de ezentúl minden főzeléket így fogok sűríteni! Nincs semmilyen vaníliás mellékíze!

FIGYELEM! Az ételek tápanyagtartalma (a lisztkeverékek/összetevők tápanyag változása miatt) eltérhet/változhat a receptben megadott tápértéktől!
Ezért a webshopban megadott tápértékekkel kérlek ellenőrizzétek a számításokat, mert nem tudom az összeset (több ezer recept) folyamatosan átszámolni és frissíteni!

Köszönöm! Szafi :)

1 hozzászólás

  1. Hasonló az ízvilágunk. Èn is vaniliás pudinggal kèszítem a sóskát. ????

Hozzászólás írása

Receptkereső

MEGTALÁLHATÓAK VAGYUNK

Twitter Facebook Google Plus Instagram RSS Feed Pinterest

ALAPANYAGOK JÓ ÁRON…