Legtöbbünknek a palacsinta bármikor jöhet: reggelire, ebédre, vacsorára, vagy akár köztes étkezésre. Sokaknak nehéz vele mértéket tartani, hiszen csak úgy „eteti magát”, pedig nagyon laktató. Szeretjük, mert gyorsan elkészíthető, mert sokféleképpen variálható, mert a válogatósabb gyerkőcöket is bármikor le lehet nyűgözni vele. A hagyományos palacsinta glutén-, tej-, és tojástartalmú. Egyre többeknek okoz fizikai kellemetlenséget ezeknek az allergéneknek a fogyasztása, így sok ételérzékenynek le kell mondania a klasszikus palacsintáról. Az ételérzékenyeken kívül a növényi alapú étrend hívei sem fogyaszthatják a hagyományos palacsintát, a tej-, és tojástartalma miatt. A „mindenmentes” receptek mentesek a leggyakrabban problémát okozó allergén anyagoktól, a „mindenmentes” palacsinta kiváló alternatívája a hagyományos palacsintának. A blogon található „mindenmentes” palacsinta receptek mentesek: gluténtól, tejtől, tojástól, szójától, sőt, hozzáadott cukor, és étolaj sincs bennük.

A blogon megtalálhatóak zsírszegény „mindenmentes” palacsinta receptek rendkívül sokoldalúak. EZ az egyik legnépszerűbb „mindenmentes” palacsinta receptünk, a hajdina ízét kedvelőknek EZT a zsírszegény „mindenmentes” palacsinta receptet ajánljuk, azoknak, akik kerülnek mindenféle édesítőszert, esetleg babák számára szeretnének palacsintát sütni pedig EZT! Ha esetleg van otthon Szafi Free zabpudingod, akkor próbáld ki EZT a „mindenmentes” palacsinta receptünket, a vaníliással készítve kellemes vaníliás íze lesz a palacsintádnak! Amennyiben szeretnéd növelni a „mindenmentes” palacsintád fehérjetartalmát, teszteld EZT a rizscsíra fehérjét tartalmazó palacsinta receptúránkat! Ha pedig a „mindenmentes” étkezés mellett a szénhidrátbeviteledre is figyelsz, akkor mindenképp teszteld EZT a szénhidrátcsökkentett vegán palacsinta receptet!

Ez csupán néhány volt a blog „mindenmentes” palacsinta receptjei közül! Használd a blog receptkeresőjét, vagy nyisd meg EZT a kategóriát, és válogass kedvedre a finomabbnál finomabb receptek között!

Süss vegán palacsintát, töltsd meg a kedvenc töltelékekkel, és élvezd az ízeket! Vegán életmód, tejérzékenység, tojásérzékenység ne legyen többé útjában a felhőtlen palacsintázásnak!

 

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!