Kakaós palacsinta, túrós palacsinta, lekváros palacsinta, mogyorókrémes palacsinta… neked melyik a kedvenced? Esetleg a frissen sült üres palacsinta a kedvenced? Reggelire, ebéd után desszertnek, uzsonnára, vagy vacsorára fogyasztod a legszívesebben? A palacsinta elkészítése egyszerű, és a hagyományos verzióhoz olyan alapanyagok kellenek, amik a leggyakrabban minden háztartásban fellelhetőek. A búzaliszt a tej, a tojás szinte mindenki spájzában, és hűtőjében ott lapul, azonban a vegán háztartásokban, és az összetett ételérzékenyek konyhájában keresve sem találhatóak. Hogyan tudnak a növényi alapú étkezés hívei, és az összetett ételérzékenységgel küzdők „mindenmentes” palacsintát sütni ezek nélkül? A „mindenmentes” palacsinta mentes a leggyakrabban problémát okozó anyagoktól, pl. glutén, tej, tojás, szója, stb. Ezek nélkül is jól tekerhető, illatos, puha, és nagyon finom palacsintát tudtok sütni a „mindenmentes” palacsinta receptjeink segítségével.

A hagyományos palacsinta magas szénhidráttartalmú, ráadásul olajon sütik általában. Ha szeretnél olyan palacsintát sütni, ami nem csak „mindenmentes”, hanem kevesebb szénhidrát van benne, akkor KATT IDE Többek között, sokak szerint EZ a legfinomabb „mindenmentes” palacsinta recept a blogon. Kellemes vanília illata van, laktató, és semmilyen mellékíze nincs. Ha kedveled a hajdina ízét, akkor süsd meg EZT a „mindenmentes” palacsinta receptet! Pár perc alatt elkészülhetsz vele, sőt, akár tortilla lapnak is tökéletes! Ha nehezen tudod emészteni a magas rosttartalmú ételeket, akkor a csökkentett rosttartamú „mindenmentes” palacsinta recept a neked való, KATT IDE, ha érdekel ez a nagyon finom „mindenmentes” palacsinta recept!

Készíts „mindenmentes” palacsintát a család apraja-nagyjának, és élvezzétek együtt a felhőtlen palacsintázás örömét! Ha búzaliszt, étolaj, és tej nélkül szeretnél palacsintát sütni, akkor ne haboz, ess neki a legszimpatikusabb „mindenmentes” palacsinta receptünknek még ma!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!