Mitől mentesek a „mindenmentes” sütemények? A „mindenmentes” ételek mentesek a legtöbb problémát okozó allergén anyagtól, segítségükkel az összetett ételérzékenységgel küzdők is fogyaszthatnak hagyományos ízvilággal rendelkező finomságokat. A „mindenmentes” ételek a vegán életmódot élőknek is ajánlottak. Többé nem kell gluténérzékenység, tejérzékenység, szójaérzékenység, magvakra érzékenység esetén, vagy összetett ételérzékenység mellett mellőznöd a kedvenc süteményeidet!

Ha eddig nehézséget okozott neked saját kezűleg elkészíteni a kedvenc süteményeidet, úgy, hogy megkínálhasd velük az ételérzékeny családtagjaidat, és barátaidat, akkor nézz körbe a „mindenmentes” receptjeink között! „Mindenmentes” sütemény receptjeink azért is különlegesek, mert lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaznak. Ez által a bennük lévő szénhidrátok nem okoznak hirtelen vércukorszint emelkedést. Ha szénhidrátcsökkentett étrendet követsz, abban az esetben is bátran ismerkedj meg a „mindenmentes” sütemény receptjeinkkel! Csökkentett szénhidráttartalmú táplálkozás mellett leginkább a paleo-vegán „mindenmentes” sütemény receptjeinket ajánljuk figyelmedbe! Ha számodra az is fontos, hogy ne csak a szénhidrátértéke legyen leredukálva a „mindenmentes” süteményednek, hanem a zsírtartalma is, akkor ismerkedj meg a light paleo – vegán süteményeinkkel!

Gondoltad volna korábban, hogy „mindenmentes” étkezés mellett fogyaszthatsz krémest, zserbót, kókusztekercset, hamis Marlenkát, hamis Fanta szeletet, túró rudit, Sport szeletet? Ha kíváncsi vagy a „mindenmentes” sütemény receptjeinkre, akkor KATT IDE! 

Ne bíbelődj többé a különböző gluténmentes lisztek méricskélésével, nem kell többé kísérletezned, hogyan tudsz kifogásolhatatlan állagú, és ízű piskótát sütni „mindenmentesen”! „Mindenmentes” sütemény receptjeinket kezdőknek is ajánljuk! A legtöbb „mindenmentes” süteményükhöz jóval kevesebb alapanyag szükséges, mint a hagyományos sütikhez! Ha időszűkében vagy, de ennél egy finom „mindenmentes” sütit, próbáld ki valamelyik receptünket: egyszerűen, gyorsan fogsz „mindenmentes” finomsághoz jutni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!