Szafi oldalkép

A diétás

GASZTROBLOGGERÜNK

Nevem Burján Safira (Szafi) :), 2004 óta foglalkozom az egészséges táplálkozással, és a fogyással, illetve a hízással.
Alaposan kitanulmányoztam a különböző diéták előnyeit, hátrányait, több éves kutatómunka eredménye az, hogy az elmúlt években több ezer nőnek segíthettem az egészséges fogyásban (egészséges alatt értem: nem egyoldalú, szélsőséges!), vagy csak egyszerűen az egészséges táplálkozásban (kiegyensúlyozott, változatos).

Hiszem, hogy kiegyensúlyozott, változatos táplálkozással (az egyéni intoleranciát figyelembe véve) helyre állítható az immunrendszerünk, a hormonháztartásunk, az anyagcserénk, és elérhetjük a kívánt ideális testsúlyt.

Célom, hogy a termékeimmel, és receptjeimmel a kezdő háziasszonyoknak is segíteni tudjak. Ugyanis én azt vallom, hogy az a legtisztább élelmiszer, amit magunk készítünk el otthon, azokban az ételekben biztos, hogy csak az van, amit a diétánk megenged, nincsenek rejtett összetevők, adalékanyagok, mesterséges ízfokozók, és egyéb „szennyeződések”.

Burján Szafi

Diétás gasztroblogger, termékgyártó
alairas

Célom, hogy olyan termékeket fejlesszek, amelyek rengeteg ember életét könnyítik meg, így született a szénhidrát-csökkentett (jelentős mértékben!) Szafi Reform gluténmentes termékcsalád lisztkeverékei, desszertkrémei, termékeink kizárólag tiszta, természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak egy kiegyensúlyozott, változatos táplálkozáshoz, és a paleo diétában is jól beilleszthetőek.
A Szafi Free termékeket is a hatalmas hiány szülte, ugyanis az országunkban nem lehet kapni (még jelenleg 2016.-ban), olyan termékeket, amelyekből glutén, tej, tojás, szója, kukorica, burgonya, rizs, élesztő nélkül, és zsiradék hozzáadása nélkül lehetne készíteni kész ételeket, például: nagyon finom kenyeret, nokedlit, piskótát, kakaós csigát, kalácsot stb., és azok a vegán étrendbe is jól beilleszthetőek. A rosttartalmának köszönhetően lassú felszívódású szénhidrátforrás.

Lehetsz gluténérzékeny, tejérzékeny, tojásérzékeny, cukorbeteg, összetett ételallergiás, pajzsmirgy problémás, autoimmun beteg, paleo diétázó, vegetáriánus, vegán, vagy csak egy „egyszerű” fogyni vágyó én azon vagyok, hogy a legjobb tudásom szerint, a lehető legegyszerűbb és legfinomabb receptekkel segítsem ízletessé, és könnyen követhetővé tenni a diétát, vagy az életmódod.

Szafi
Szafi
Szafi

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!