Szafi Free Ripsz/Pászka
Roppanós, gluténmentes, kovásztalan lapkenyér (ITT RENDELHETŐ!)
- Gluténmentes
- Rostban gazdag
- Fehérjeforrás
- Vegán
Szafi írta az Instagram oldalán (https://www.instagram.com/szafi_fitt/):
V É G R E!!
„Na ez az, amit bárhova magaddal vihetsz, és bármikor, bárhol csillapítja az éhséged. Eheted vacsorára saláta mellé, vagy kenyér helyett reggelire, esetleg csak úgy tízóraira, vagy uzsonnára. Felnőttek és gyerekek körében is hatalmas sikert aratott már.
Ehetik gluténérzékenyek, tejérzékenyek, tojásra érzékenyek, szójára érzékenyek, magokra érzékenyek, és azok akik kerülik a hozzáadott cukor és olaj fogyasztását. Nagyon finom! Nincs kellemetlen hajdina íze, garantálom!”
Szafi Free gluténmentes vegán pászka
Édesen fogyasztva is tökéletes, Szafi osztotta meg Instagram oldalán:
„Tegnap délután kölespudinggal (RECEPT ITT!), és gyümölccsel ettük. Igen édesen fogyasztva is tökéletes, akárcsak a nutellás, vagy lekváros kenyér.
Képzeljétek, ha melegen ráöntitek a kölespudingot, és picit állni hagyjátok, hogy kihűljön, akkor annyira fog megpuhulni a ripsz, mint a krémes süti alja, és pont olyan az íze is, fú nagyon finom volt, tökéletes desszert volt még vasárnap is.”
Szafi Free gluténmentes ripsz vegán kölespudinggal
Egy újabb ötlet Szafitól:
„Az én kedvencem a körözöttes Szafi Free rips paradicsommal, uborkával, VAGY a vegán túrókrémes rips gyümölcsökkel, vagy csokiöntettel. Na de itt magyaros sós vegán „túróval” (RECEPT ITT!) eszem, húhh ez is nagyon finom!”
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
Édesen is mennyei a Szafi Free pászka/ripsz, Szafi Reform vegán túrókrémmel (RECEPT ITT!), gyümölccsel:
Szafi Free ripsz vegán „túró”krémmel
Szafi írta az Instagram oldalán:
„Reggelink vegán körözöttel, guacamoleval, növényi sajttal, paradicsommal, bazsalikommal…Növényi energiával feltankolva.”
Szafi osztotta meg Instagram oldalán (https://www.instagram.com/szafi_fitt/):
„Mai ebédünk. Tegnap bolognai poralapból, ma vadasból… mindkettő fűszerezése tökéletesen beállítva (számomra), a kukta megfőzte, úgyhogy csak cukkinit kellett pucolnom…
Tehát, a mai menü:
Cukkini vadas Szafi Free tarhonyával és Szafi Free Ripsszel.
A vadast a Szafi Reform vadas alap hátoldalán lévő recept szerint készítettem (Szafi Reform vadas szósz alap ITT!), hús helyett cukkinivel, és ezt is az automatában főztem, közben 5 percig főztem ki külön Free tarhonyát (Szafi Free tarhonya ITT!), majd hozzá adtam a vadashoz és picit úgy is főztem még. Most pedig 2 tányérral, 4 Ripsszel betoltam..”
Szafi Reform vegán vadas Szafi Free ripsszel
Szafi Free gluténmentes ripsz lekvárral
Újabb bejegyzés Szafi Instagram oldaláról:
„A túlélésért azoknak, akik sokat dolgoznak, akik iskolába vannak, akik bölcsibe és oviba járnak, akik egész nap vezetnek, akik rohanó anyák, akik elfoglalt férfiak, akik éhesek, akiknek nassolhatnékuk van, akik reggelire ennék kenyér helyett, akik desszertet csinálnának belőle, akik köretnek ennék, akik nem fogyasztanak búzalisztet, és szóját, azoknak is, akik fogyasztanak, akik a lassú felszívódó szénhidrátokat részesítik előnybe, akik Vegánok, akik nem Vegánok és felvágottal ennék…
Ja és MINDENKINEK! Ez a Szafi Free ripsz… ”
Szafi Free gluténmentes pászka
Szafi kakaós zabpudinggal fogyasztotta (Szafi Free kakaós zabpudingpor ITT!):
Szafi Free gluténmentes ripsz vegán zabpudinggal
Szafi Free gluténmentes ripsz vegán kakaós zabpudinggal
Szafi írta az Instagram oldalán:
„Sok sok étkezés főtámogatója a Szafi Free Ripsz…
Tökéletes kenyérhelyettesítő ha elfogyott a kenyér, vagy ha nincs ötleted, hogy mi legyen a tízórai/uzsonna…
Én most a kedvenc szendvicskrémemmel ettem. (RECEPT ITT!)
Ajánlom nagyon ezt a krémet, mert gyorsan elkészül, nagyon finom, laktató, és nem tartalmaz tejet, tojást, olajat, glutént. Kisgyerekek is ehetik!”
Szafi Reform magyaros szendvicskrémes Szafi Free ripsz
Expressz mentősüti ötlet Szafi Instagram oldaláról:
„Zserbó, ahol a tészta Szafi Free vagy Szafi Reform ripsz, a töltelék pedig darált dió összekeverve szafis lekvárral (Szafi Free és Szafi Reform lekvárok ITT!), a tetején pedig Szafi Reform mogyorókrém.” (Szafi Reform mogyorókrém ITT!)
Vegán zserbó ízű szelet ripszből
Szafi írta Instagram oldalán:
„Nagyon szeretem az egészséges ételeket, ez a tányér finomság volt az ebédem. Szafi Free ripsz, kertből saláta, bio uborka, paradicsom, cékla és currys kókuszjoghurt…Mindez vegan felvágottal (Szafi shopokban kapható)”
Szafi Free gluténmentes ripsz
************
A Szafi Reform szénhidrátcsökkentett ripszről itt olvashattok bővebben: Szafi Reform szénhidrátcsökkentett ripsz/pászka
Update (Ti Készítettétek):
Beatrix hamis zserbógolyót készített, ezt írta fotójához:
„A ripszet késés aprítóban le daráltam, adtam hozzá darált diót, édesítőt és (hozzáadott)cukormentes baracklekvárt. Összegyúrtam. Majd 30percre hűtőbe tettem. Majd kivettem és golyókat formáztam a masszából. Felolvasztottam az étcsoki beleforgattam a golyókat és ismét hűtő pihi jött.”
Hamis zserbó golyó Szafi Free ripszből
Patkos Dalma kókusztekercset készített Szafi Free ripszből, ezt írta fotójához:
„Glutén- és cukormentes, vegán kókusztekercs. A darált kekszet darált SZAFI Free pászkára cseréltem.
Hozzávalók a tésztához: (Evőkanálban adtam meg a mennyiségeket, mert lemerült a mérlegem)
- 2 doboz Szafi Free pászka – kávédarálón néhány gombnyomással ledarálva
- 3 ek kakaópor (Szafi Reform kakaópor ITT!)
- 5 ek mandulaliszt (Szafi Reform mandulaliszt ITT!)
- 5 ek kókuszliszt (Szafi Reform kókuszliszt ITT!)
- 3 kis kupak rum aroma
- 2-3 dl kókusztejes kávé
- 2 ek Cocomas kókusztejszín
- 1 ek koko kókuszmargarin
- + Annyi eritrit (Szafi Reform eritrit ITT!) amitől elegendően édes lesz a tészta, amiből úgyis csípünk folyamatosan a kóstolás miatt.
Hozzávalók a vaníliakrémhez:
- 350 g Koko kókusz margarin
- 2 ek Szafi kókuszreszelék
- 3 ek kókuszliszt
- 1 fél bio citrom leve és reszelt héja
- 2 tasak “Nyírfacukor” vaníliás xilit
- 4 – 5 kis kupak Dr. Oetker vanília aroma
- + Eritrit, annyi amennyit felvesz mert ez a KoKo kókuszmargarin édességnek eléggé sós – nekem legalábbis – , úgyhogy még jó sok eritritet szórtam bele.
A tészta száraz hozzávalóit egy tálba tettem, majd fokozatosan hozzákevertem a növényi tejeskávét és a cocomast, addig kevergettem, majd gyúrtam, míg jól formázható tésztát nem kaptam.
Gyurma állagúnak kell lennie kb.
Amikor elértem a kívánt állagot, sütőpapírra tettem a tészta felét és téglalap alakúra nyújtottam.
Megkentem a vaníliás töltelékkel, majd óvatosan felrekertem a sütőpapír segítségével.
A rudat megszórtam kókuszreszelékkel, majd beraktam a hűtőbe pihenni.
Legalább 5 órának el kell telnie, míg szépen vágható lesz, nekem reggelre lett tökéletes.
Ebből a mennyiségből két rúd jön ki.”
Kókusztekercs Szafi Free ripszből
Barna Bodor Éva Szafi Free ripszből készített kókuszgolyókat, ezt írta fotójához:
Hozzávalók 42 db dió nagyságú kókusz golyóhoz:
- 2 doboz Szafi Free Ripsz
- 40 g forró csoki italpor /natúr kakaóporral is készíthető, akkor több édesítő kell bele
- 40 g Szafi Reform vaníliás eritrit
- 1 dl Szafi Reform instant kávé
- 1 tk. Rumaroma
- 100 g Hideg Nyalat előflórás natúr kókusztej
- 50 ml brazildió növényi tej
- A golyók forgatáshoz: Szafi Reform kókuszreszelék
A ripszet aprítóban összedaráltam, majd a többi hozzávalóval együtt alaposan összekevertem. Hagytam állni 10 percet, majd vizes kézzel dió nagyságú golyókat formáztam belőle és alaposan megforgattam a kókuszreszelékben. Miután kész lett hűtőbe tettem.
Kókuszgolyó Szafi Free ripszből
Zsikla Dóri így készített kókuszgolyót: „Egyszerű, gyors és fini. Hozzávalók: Szafi Free ripsz aprítva, kevés zabpehely, kakaó, édesítő, lekvár, rumaroma, pici kókusztej. Összegyúrni, golyózni, hempergetni, megenni.”
Kókuszgolyó Szafi Free gluténmentes ripszből
„Ez itt a lusta háziasszonyok RIPSZ-LASAGNE-ja sütőtökös-paradicsomos köleskolbival rétegezve. Ha nincs idő/kedv/affinitás a tésztával pepecselni, akkor jöhet a ripsz, ami szépen megpuhul sütés közben (a széle meg marad enyhén ropogós, ahogy kell).”- írta fotójához Pálinkás Éva
Gluténmentes, vegán lasagne recept:
1. A szószhoz 50 g Szafi Free kölest (Szafi Free köles ITT!) megfőztem 225 g vízben, fűszerek: Szafi Reform kolbász+füstölt paprika+olasz fűszer. (Szafi Reform fűszerek ITT!) 2 szelet sült sütőtököt villával pépesítettem, adtam hozzá 1/2 üveg Szafi Free paradicsomszószt (Szafi Free fűszeres paradicsomszósz ITT!) , és ehhez kevertem a kölesmasszát. .
2. Egy jénai tál aljára tettem 2 db Szafi Free ripszet, rásimítottam a paradicsomos szósz negyedét, egy marék rukkolát, és egy kevés reszelt Violife sajtot. Ezt folytattam 4 rétegig, vagyis összesen 8 db ripszet használtam fel.
3. Meglocsoltam az egészet kb. 1 dl mandulatejjel, lefedtem, és 190 fokon, légkeveréssel 30 percig sütöttem, majd fedő nélkül még kb. 10 percet.
Szafi Free vegán ripsz-lasagne
Sütőben sült sütőtökös-forrócsokis ripsz desszert. Még a pudingfőzést is megspóroltam ezzel, csak összeturmixoltam a krémet, rétegeztem a ripsszel, a többit a sütőm intézte.
.RIPSZ-DESSZERT (1 adag): 3 szelet Szafi Free ripsz 2 szelet sült sütőtök 2 dl mandulatej, 1 kiskanálnyi datolyaszirup, kb. 2-3 evőkanál Szafi Free forrócsoki por (Szafi Free forró csoki ízű italpor ITT!). A krémhez a sütőtököt, a tejet, és a datolyaszirupot leturmixoltam, a végén adtam hozzá a forró csoki port, hogy lássam, milyen sűrű. 1 ripsz szeletet tettem egy kicsi jénai tál aljára, rákentem a krém felét, rátettem még 1 ripszet, erre ment a krém másik fele. A tetejére szórtam még egy összetördelt ripszet. 180 fokon, légkeveréssel kb. 20 percig hagytam sülni, addig tettem-vettem a lakásban. Úgy befaltam az egészet, mint a pinty.”- írta fotójához Pálinkás Éva
Németh Edina Kinder Pingvint készített Szafi Free ripszből, ezt írta fotójához:
Hozzávalók:
- 4 db ripsz (free és reform is lehet, én freeből csináltam)
- 250 g mascarpone
- 5 evőkanál poreritrit
- 2 evőkanál vanília aroma
- csoki (ízlés szerinti mennyiségű és diéték, érzékenységnek megfelelő minőségű)
Elkészítés:
4 db 7×9 cm-es Kinder Pingvin szerű finomság készíthető ezekből a hozzávalókból.
A ripszeket felezzük el keresztben. Én egy nagy késsel a perforációnál vágtam szét. (egész jól sikerült, amelyik mégsem lesz szép azt meg kell enni hamar)
A mascarponét kikeverjük a poreritrittel és az aromával, majd habzsákba töltve a ripszre tesszük. Erre megy az olvasztott csoki. Ezután picit tegyük hűtőbe, hogy megszilárduljon.
Utána kerül rá még a krémből egy réteg, végül a ripsz másik fele.
Megint hűtőbe tesszük kb egy órára, majd olvasztott csokival bevonjuk. Én először az oldalait mártottam bele, majd rátettem sütőpapírra és a tetejét is bevontam egy kiskanál segítségével. Újra hűtőbe tesszük. Én egy éjszakát állni hagytam.
A ripsz szuperül megpuhult. Isteni finom lett!”
Kinder Pingvin Szafi Free/Szafi Reform ripszből
Katona Zsuzska sütés nélküli krémes édességet készített a ripszből, ezt írta fotójához:
„Az e heti sütés nélküli vegán „szafinomság” nem más, mint egy krémes alagút. Amit be akartam vonni csokival, de végül „csupaszon” hagytam, mert szerintem így is mutatós. Ha nem tudnám, hogy miből készült, azt mondanám rá, hogy háztartási kekszből. Sztoriban mutatom, hogyan csináltam. Direkt nem írom le, hogy milyen ízesítésű krémeket használtam, mert így sajnos egyáltalán nem harmonizálnak. Ettől függetlenül persze mind elfogyott.
Recept:
8 db ripszet összetörtem, majd összekevertem kevés rumaromával és kakaós zabpudinggal (150 g növényi tej, 50 g Szafi Free zabpudingpor (Szafi Free kakaós zabpuding por ITT!), 4 g Szafi Reform negyedannyi édesítő). Ezt a masszát (egy kevés maradt belőle) vizes kanállal simítottam a folpackkal kibélelt őzgerincformába – jó sok TÜRELEM kell hozzá. Majd jöttek a krémek, azután egy sor ripsz egészben. Fedésnek pedig a maradék rumos-pudingos ripsz keveréket használtam, de fellazítottam egy kevés növényi tejjel, tettem bele kakaóport és még 2-3 összetört ripszet. Hűtőben kb. 8 órát pihentettem, utána tálaltam.”
Krémes alagút Szafi Free gluténmentes ripszből
„Huhhhh. Nem is tudom mit mondjak. Édességet kívántam és gyorsan döntenem kellett, úgyhogy a recept a következőképpen alakult. Elővettem 2 db ripszet. Kb 150 g mascarponét összekevertem 3 teáskanál poreritrittel és egy kis vanília aromával. Rákentem a ripszre, lecsorgattam cukormentes csokival és megszórtam összetört, sótlan mogyoróval. Bedobtam fél órára a hűtőbe és amikor megkóstoltam, azt hittem elájulok. A ripsz ropog, a krém mennyei, a csoki pattan és a mogyoró megkoronázza az egészet.”-írta fotójához Edina
Szafi Free gluténmentes ripsz mascarpone krémmel
Kovácsné Deák Betty ostyaszeletet készített a ripszből, ezt írta fotójához:
„Szafi Free pászka kakaós mascarpone krémmel töltve. Megkenés után hagyjuk pihenni, akkor megpuhul, és könnyen szeletelhető (bár a teteje akkor is töredezik kicsit, de az íze kárpótol a látványért )”
Gluténmentes ostyaszelet Szafi Free ripszből
Szász Edina is megkóstolta az új Szafi Free gluténmentes ripszet, ezt írta fotójához: „Uuu Szafi ez amilyen egyszerű most nekem, ez olyan finom. És ezt a négyet most gond nélkül megeszem…*javítottam…*5-öt ettem.”
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
„B O L D O G S Á G! A legfinomabb lapkenyér végre ideért hozzám is…”- írta fotójához Vivien
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
„Tegnap esti vacsink volt. Violife krémsajtos Szafi Free ripsz/pászka bébi spenóttal, valamint úgyszintén ripsz /pászka volt az alapja a második ” kenyérkének” is, de arra kókusz margarin került jó minőségű füstölt lazaccal és bébi spenóttal valamint bio koktélparadicsommal! Nagyon finom volt, miután hazaértünk a Balatontól este, igazán nagyon jól esett! A férjemnek is meg nekem is nagyon ízlett a legújabb terméked a Szafi Free ripsz! Kóstoltuk csak úgy magában is, úgy is nagyon finom!”-írta fotójához Bella Évi
„7! éve vagyok gluténérzékeny és azt hiszem ma rájöttem, hogy nem is a kelt tészták, a lángos, a tészta vagy bármilyen más mentes kaja hiányzott eddig legjobban az életemből, hanem egy ilyen végtelenül egyszerű sós ropogtatnivaló! Elmondani nem tudom mennyire örülök, hogy végre van a piacon ilyen termék!”- írta fotójához Vizler-Bokréta Veronika
Anikó is tesztelte:
” Szafi Free ripsz/pászka/lapkenyér vegetáriánus pástétommal, zöldségekkel. Nagyon-nagyon finom, mellékízmentes, bárhová magaddal viheted. Mivel nincs különösebb sós, vagy édes íze így bármivel megkenheted. Akár lekvárral, mogyorókrémmel, esetleg körözöttel, májkrémmel is.”- írta Vivien
„Tökmagos-avokádós-„fetasajtos” kölespástétom ropogós vegán pászkával. Ilyen egy tartalmas villámebéd. A pászka sokszor fog életet menteni, azt már látom, mert könnyedén utaztatható jobbra-balra, és csendben meglapulhat bármilyen női szütyőben.
PÁSTÉTOM (2 főre): 300 g főtt Szafi Free köles (Szafi Free köles ITT!), 50 g avokádó, 2 nagy csipet só, 25 g Szafi Reform tökmagliszt (Szafi Reform tökmagliszt ITT!), 25 g kókusztejszín (kókusztejszín ITT!), 25 g Violife white greek növényi sajt, 6 g Szafi Reform avokádóolaj. (Szafi Reform avokádó olaj ITT!) Botmixerrel végigszaladtam rajta.”- írta fotójához Pálinkás Éva
@k.hajnal_fitt_kitchen Instagramon osztotta meg fotóját, ő is tesztelte az új Szafi Free ripszet, ezt írta:
„Nálam az ebéd Szafi ripszből/pászkából egy gyors szendvics lett.
A hozzávalók, amiket használtam: Szafi Free ripsz/pászka, Kométa sonka, Koko növényi margarin, Violife füstölt növényi sajt, Koch cukor és tojás mentes majonéz, Félix cukormentes ketchup, saláta. Gluténmentes, (hozzáadott)cukormentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes.”
Nyilasné Kapitány Éva is tesztelte az új Szafi Free gluténmentes ripszet:
Bodnár Réka kiskányának is nagyon ízlett:
Szafi Free gluténmentes ripsz/pászka
„Tegnap mire hazaértem megebédeltem a fele dobozzal. Nálunk mindig volt itthon pászka de elmondanám mi a gondom vele: a legfontosabb nem gluténmentes! Most pedig az új Szafi Free pászkáról. Gluténmentes, roppanósabb, ízesebb.
És a legfontosabb negatív pont nekem: keveset vettem!!!”- írta Csikós Gabi
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
„Óriási… plussz ..fetasajttal megszórtam…..isteni.”- írta fotójához Gothár-Vári Ibolya
„Nagyon vártam az új Szafi Free terméket a ripszet! Álomfinom! Szafi, ismét jót főztél.”- írta Pelenczei Petra
„PÁSZKAPIZZAAA
Ha csak és kizárólag 20 perced van valamit összedobni, ha pizzát ennél és nincs otthon liszt, vagy csak egyszerűen egy gyors ropogtatnivalóra vágysz, ezt mindenképp próbáld ki!
Tegnap a @szafishop_nagylajos -ban megvettem az új Szafi Free ripszet/pászkát, és jobbnál jobb felhasználási ötletek jutottak eszembe. Először ezt a „pizzát” készítettem el, aminél ropogósabbat és vékonyabb tésztájút keresve sem találtok. De ami a legjobb benne, hogy nagyon hamar elkészül, és nagyon kevés munka van vele:
- Bekapcsoltam a sütőt 200 fokra (alsó-felső sütés)
- Megkentem a lapokat Szafi Free fűszeres paradicsomszósszal (Szafi Free fűszeres paradicsomszósz ITT!)
- Megpakoltam a feltéttel (most: gomba, paradicsom, bab, újhagyma)
- Megszórtam reszelt növényi sajttal
- Betoltam a sütőbe 8 percre (5 perc után átkapcsoltam felső+grill sütésre, de maradhat alsó-felsőn is)
- Mind megettem
Nettó 20 perc, tökéletes vegán ebéd – pipa. Nekem 8 perc alatt minimálisat barnult a széle, de ha erősebb a sütőd, figyelj oda rá, illetve lehetőség szerint ne feledkezz meg róla. Legközelebb pedig tutira a széléig kenem a pariszószt! Imádom ezt a terméket!! Jó étvágyat!”- írta finomságához Instagramon @get_fit_after_kids
Szafi Free gluténmentes vegán pászka pizza
„Szafi Free pászka tökmagos humusszal és mustármag mikrozölddel. Most kóstoltam először az új Szafi Free terméket. Nagyon finom ropogós, nem csak kencével finom, hanem önmagában ropogtatni is tökéletes egy jó sorozat mellé.”- írta Pintér Alexa
„Szafi Free Ripsz/Pászka(gluténmentes,tojásmentes,vegán) + Szafi Free Csipkebogyó lekvár (Szafi Free és Szafi Reform lekvárok ITT!) + Szafi Reform 2in1 kávé (Szafi Reform 2in1 kávé ITT!) ISTENI TALÁLMÁNY EZ A RIPSZ SZAFIM, IMÁDJUK!”- írta fotójához Nyitrayné Bakos Annamária
Nyitrayné Bakos Annamária Szafi Free ripszből készített szendvicset:
„Szafi free sütés mentes vegán krémes! Annyira nagyon finom, igazi krémes ízvilág. Sütés nélkül, pikk pakk összedobható!!! (Én hajnalban, kávézás közben készítettem.)”- írta Pelenczei Petra (A krém így készült: RECEPT ITT!)
Szafi Free vegán krémes ripszből
„Boldog születésnapot a 3 éves Szafi Free márkacsaládnak! Én most a legfiatalabb kistesóval a Szafi Free ripsszel, vagy közismertebb nevén pászkával ünneplem reggelire. Mondhatnám, hogy hamis rákóczi túrós lett… mivel a pászkán vegán túrókrém van, azon pedig a tegnap elkészült cukormentes, Szafi Reform negyedannyi édesítővel elkészült házi sárgabarack lekvár. „- írta fotójához Csikós Gabi
Petra is tesztelte az új Szafi Free ripszet:
@eat_5_times_a_day Instagramon osztotta meg fotóját:
Szafi Free gluténmentes pászka
„Szafi Reform magyaros vegán “túró” (RECEPT ITT!) Szafi Free ripsszel és zöldségekkel. Finom, egyszerű elkészíteni és persze laktató is. Jó étvágyat hozzá és próbáljátok ki mindenképpen a feltétet!”- írta Instagram fotójához Tóthné Román Ildikó
Szafi Free gluténmentes vegán „túrós” ripsz
„Pikk-pakk vacsora egy Duna „party” után Szafi Free ripsz, ketchup (Szafi Free ketchup ITT!), cheddar és ementáli sajt házilag füstölve. Brutál finom!”- írta fotójához Lakatos Angi
„Ez a Szafi Free ripsz nagyon klassz, ropogós.”- írta Botos Kati
„Szafi Free rips, vegán magyaros “túróval”, zöldségekkel. Nagyon-nagyon finom a vegán túrókrém (RECEPT ITT!) sós változata is, készítsétek el! Ez a szendvicskrém növényi alapú, gluténmentes, búzalisztmentes, olajmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, és (hozzáadott)cukormentes!”- írta fotójához Vivien
Szafi Free gluténmentes ripsz vegán „túróval”
„Tojáskrémmel megkent újhagymás Szafi Free ripsz. Már nagyon vártam, hogy ez a termék megjelenjen. Meglepően laktató.
Két-három szelet szerintem bőven elég.”- írta fotójához Czeilinger Dorina
„Spagettinek álltam neki, de a tésztát már nem bírtam kivárni. Még jó, hogy itt ez a fincsi kis pászka.”- írta fotójához Edina (Szafi Reform bolognai alappor ITT!)
„Ropogós Szafi Free ripsszel indul a napom és Szafi Free vegán köles körözöttel. Én tőle függetlenül próbáltam elkészíteni tegnap itthon, a @szafishop_nagylajos boltban vett szendvics után. Annyi a különbség, hogy én Szafi Reform őrölt pirospaprikával fűszereztem. (Szafi Reform őrölt füstölt pirospaprika ITT!) A vegán túrókrém kis poharát pedig újra fel tudtam használni. „- írta Csikós Gabi
„Egyszerűen tökéletes! „- írta Serfel Tímea
Szafi Free gluténmentes pászka
„Az új ripshez pedig tényleg minden IS megy.”- írta Dévai Alexandra
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
„Vadasos szendvicskrém! Tegnap osztotta meg Szafi itt az oldalán a magyaros köleskrémet! (RECEPT ITT!) Én a Szafi Reform vadas poralappal (Szafi Reform vadas szósz alap ITT!) készítettem el, mert nekem ez a legnagyobb kedvencem! Violife fetasajttal , salátával ettem! Brutál jó ez a ripsz, sósan édesen egyaránt! Huu de nagyon finom , laktató ebédem volt! (3-at bírtam megenni).”- írta Pelenczei Petra
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz vadas ízű szendvicskrémmel
„Rászabadultam a Szafi ripsz/pászkára. Pikáns hummusszal kentem meg. Kell valakinek bizonygatnom, hogy brutál finom ez az új Szafi Free termék?! Ugye-ugye? Mellé Szafi protein smoothie -t ittam és tonhalat ettem.”- írta Nagy Dóra
Szafi Free gluténmentes pászka
„Vegán, Vaníliás Köleskása az új Szafi Free Ripsz-szel. „- írta Fürst Eszter
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz kölespudinggal
„Engem totál meggyőzött a Szafi Free ripsz. Magában is, sósan is és édesen is nagyon-nagyon finom. Például Szafi Reform kókuszos desszertkrémmel. (Szafi Reform kókuszos desszertkrém ITT!) Mától kötelező eleme lesz a táskámnak.”- írta fotójához Lakatos Angi
Szafi Free gluténmentes ripsz kókuszos desszertkrémmel
„Szerintünk fagyi “tölcsérnek” is brutál jó a ripsz. Egyszerű protein smoothie-s banán fagyi került bele plusz egy kis csoki öntet!”- írta Serfel Tímea
„Mikor a kreatívitásom kimerül ennyiben…csak rádobtam a feltéteket (aldis vega felvágott, violife sajt) Szafi Free ripsre és a végén ez lett belőle.”- írta Tóth Cynthia
„A ripsz már a Szafi Shop Nagy Lajos megnyitón a kedvencem lett így rendeltem néhány dobozzal. Készült tojás rántottával megpakolt verzióban is.”- írta Boda Piroska
„Már úgy vártam a csomagot ,hogy a ripszet megkóstoljam, annyira finom meg tudnám enni az egész zacskónyi adagot. Nekiestem az évesnek gyorsan.”- írta Pap Henriett
Réka is tesztelte:
„Pászka! Hortobágyra is velem jött, mindig mindenhol és mindennel finom.”- írta Bíró Tünde
Szafi Free gluténmentes vegán pászka
„Legjobb reggeli! Szafi Free ripsz, light sajt, paradicsom és friss bazsalikom a kertből. A ripszet végre tegnap beszereztem a @szafishop_eteleter üzletben, ahol a lányok nagyon kedvesek voltak.”- írta Instagram fotójához @fairytale._.flavors
Alexa szerint is nagyon-nagyon finom:
„Gyors finomság. Szafi Free Ripsz (egy igazi Jolly Joker) & Szafi Free feketeribizli-szőlő lekvár. (Szafi Free és Szafi Reform lekvárok ITT!) Szuper jó páros!”- írta Barna Bodor Éva
„Ahhhwww , ez a kombináció nagyon finom!”- írta Orbán Betti
Vizler-Bokréta Veronika reggelire fogyasztotta:
„Én nem viszem nyaralni a Szafi Free ripszet, mert nem megyek nyaralni! Jelenleg a szép új konyhám a pihenés és a lazulás helyszíne! Ebédem: Szafi Free zöldséges vegán sajtszósz, ripsz, saláta. („Sajt”szósz RECEPT ITT!) A 2. recept alapján (csicseriborsó nélkül) „- írta Pelenczei Petra
Szafi Free gluténmentes ripsz
Szafi Free gluténmentes vegán „sajt”szószos ripsz
„A mai pofonegyszerű és gyors vacsorám Szafi Free Ripsz és Szafi Free lekvár… Tudom, tudom, nem pont vacsira való, de hát engem ez most nem érdekelt, jóízűen befaltam, mert jól esett. Lekváros kenyér, vagy palacsinta helyett tökéletes alternatíva.”- írta fotójához @k.hajnal_fitt_kitchen
„Eddig nem voltam nagy pászka fan, de ez mostantól hivatalosan is megváltozott. Még magában is finom és én érzek egy enyhén sajtos ízt is rajta. Másoknál láttam Szafi Free pászkát édes verzióban, azt is ki fogom próbálni, úgyis van Szafis lekvárom is.”- írta Zelenij Linda
Szafi Free gluténmentes pászka
„Szafi Free ripsz, mogyorókrémmel. Tökéletes választás akár uzsonnára is Szafi új terméke, a zab-és hajdina alapú, gluténmentes ropogtatnivaló, bárhová magaddal viheted, hiszen egy kis női táskában is elfér és még magában is finom!”- írta Vivien
„Hatalmas kedvencem lett, Szafi legújabb terméke. A Szafi Free Ripsz/Pászka, ami lényegében egy roppanós, gluténmentes, kovásztalan lapkenyér. Hogy mivel fogyasztjuk, az tényleg a kreativitásunkra van bízva.
Én édes és sós változatban is leteszteltem már. Az édes változatra vegán mogyorókrémet kentem, banán karikákkal felturbózva. Maga a mennyország! A sós változathoz pedig, felaprítottam paradicsomot, vöröshagymát, lilahagymát, fokhagymát és sóval, borssal, bazsalikommal fűszereztem. Mindkettő ínycsiklandozó lett. Érdemes kipróbálni! Nem mellesleg bárhová magunkkal vihetjük, így egy utazás során is életmentő tud lenni.”- írta Bíró Szilvi
Szafi Free gluténmentes pászka
„Nem akarok senkit a Szafi Free pászkára rábeszélni, de nekem bejött a régen kapott változat is. Az meg, hogy most van gluténmentes változata is és még finomabb is az egyenesen szuper! Mint Gombóc Artúr a csokikkal, bárhogy jöhet édesen, sósan, magában, kenyér helyett, salátában. Ezen most tonhalsaláta van.”- írta Csikós Gabi
Szafi Free gluténmentes pászka
„Hozzám is megérkezett az új Szafi Free ripsz.Ma délután uzsira ki is próbáltam a házi cukormentes baracklekvárommal.”- írta Instagram fotójához @tejmentesen_klodival
„Szafi Free ripsz, vegán tejföllel és Violife növényi sajttal. Még egy kis fokhagyma kellett volna, és mintha lángost ennék. Ez a ripsz tényleg jó párosítás lehet bármilyen kencével, reggelire is szuper, hiszen laktató.”- írta Vivien
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
„Ez a ripsz…szörnyen finom.”- írta fotójához Koósné Maruszinec Renáta
„Ha egy másfél éve nekem azt mondja valaki, hogy magamtól fogom enni és szeretni a zöldségeket, akkor kiröhögöm. Azóta pedig nehezen tudom elképzelni nélkülük a reggeleket. A Szafi ripsz pedig abban segít, hogy alternatívát találjak az abonett és a pufirizs helyett.„- írta Czeilinger Dorina
Szigetiné Huszkó Klára reggelije:
Szafi Free gluténmentes pászka
Pető Rita reggelire Szafi Free ripszet fogyasztott:
Barna Bodor Éva reggelije:
„Szafi Free ripsz, növényi pástétommal és paradicsommal. Egyszerűen imádom, nem lehet megunni… ma reggel nem volt ötletem mit reggelizzek, főzni-sütni most nem volt kedvem, hisz még mindig nagyon fáradt vagyok, így a döntés a pászkára esett. Mindig jó választás lehet!.”- írta Vivien
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
„A paradicsomos cukkinihajókból (RECEPT ITT!) kimaradt töltelék Szafi Free ripsszel is isteni finom (volt)!”- írta Lakatos Angi
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
Katona Zsuzskának is nagyon ízlik a gluténmentes Szafi Free ripsz/pászka:
Szafi Free gluténmentes pászka
„Ripsz kenyér helyett is tökéletes.”- írta fotójához Péntekné Erika
„Ripsz-ropsz vacsora tipp: Szafi Free ripsz hummusszal és sonkával, mellé fekete olívabogyó, paradicsom, ubi, spenót, saláta”- írta Instagram fotójához @k.hajnal_fitt_kitchen
„Pászkazunk. Annyira finom és annyira jó,hogy most,ellentétben az előző terhességemhez képest finomakat ehetek diéta mellett is”- írta Horváth Krisztina
Szafi Free gluténmentes pászka
„A leggyorsabb vacsora a világon, Szafi Free ripsz/pászka és tonhal. Alig várom, hogy megjöjjön a legújabb ripsz rendelésem, tuti, hogy viszek belőle magammal a nyaralásra is.”- írta fotójához Egészségkuckó
Szafi Free gluténmentes ripsz tonhallal
Vivien guszta reggelije:
Szafi Free gluténmentes pászka
„Ha nyár, akkor LECSÓÓÓÓ! Ami mellé ma Szafi Free pászkát fogyasztottam. Nagyon nagy kedvencem lett a Szafi Free pászka/rips, ha nincs friss kenyér, akkor mindig kéznél van és nagyon finom is!”- írta fotójához Pintér Alexa
„Így jár, aki nem gondoskodik kenyérről magának, DE sebaj, erre is tökéletes megoldás a Szafi Free Ripsz. Ma reggelre erre kentem a Violife natúr „krémsajtos”, lilahagymás totu krémet, amit Szafi Reform kolbász fűszerkeverékkel ízesítettem. Sok zöldséggel ettem. Isteni finom, laktató volt, jól passzolt a Ripszhez ez a krém. Bár szerintem minden jól illik hozzá, már lekvárral is kóstoltam, azzal is ízlett.”- írta Barna Bodor Éva
Nutriigirl avokádóval ette:
„A tányéromon pedig: Szafi Free ripsz, tonhal, főtt zöldség, olivabogyó, jalepano, kókuszjoghurt! A paradicsom és a saláta sosem fér a képre!”- írta Pelenczei Petra
„Nekem az uzsim lett ma, humusszal megkentem, avokádót szeleteltem rá, paprikát és violife sajtot. „-írta Anikó
Szafi Free gluténmentes pászka
Boda Piroska tízóraira fogyasztotta a Szafi Free gluténmentes ripszet:
Nyitrayné Bakos Annamária Szafi Free csipkebogyó-szőlő lekvárral (Szafi Free lekvárok ITT!) fogyasztotta a Szafi Free ripszet:
„Uzsim: Szafi ripsz Violife sajtkrémmel és házi sárgabarack lekvárral.”- írta fotójához Péntekné Erika
Néhány fotó Tőletek, az Instagramról:
- Barna Bodor Éva barackkal ette
- Riba-Kálmán Anett zöldségekkel és humusszal fogyasztotta
- Nyitrayné Bakos Annamária Szafi Reform piros bogyós almalekvárral kente meg
- „Alig vártam, hogy megkóstoljam! Kedvencem lett!”- írta Ágoston Natália
- Nutriigirl is tesztelte
„Megérkezett! Nem bírtam ki, megkóstoltam! Te jó ég, de finom!”- írta fotójához Balogh-Konkoly Fruzsina
Szafi Free gluténmentes pászka
Vivien fotója:
Androvics Anett fotója:
„Ripsz humusszal. Azonnal a kedvencem lett, szerintem az eddigi legjobb Szafi Free termék.”_ írta Balogh-Konkoly Fruzsina
„Ez a Szafi Free pászka tényleg nagy csoda.”- írta Molnár Marianna
Szafi Free gluténmentes pászka
Péntekné Erika fotója:
Vivien fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
Boda Piroska Szafi Free ripszből készített szendvicseket:
Nem bíztam a véletlenre. Annyi sok pozitív visszajelzést olvastam már a Szafi Free ripszről, hogy egyből 5 csomaggal rendeltem.
De most komolyan, mennyi az ajánlott mennyiség belőle? Meg tudnám enni az egész dobozzal. DE egyelőre megálltam 2-nél.”- írta Siposné Vámos Annamária
Szafi Free gluténmentes vegán ripsz
Pécsi-Huszár Réka fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
Boda Piroska csicseriborsókrémmel, cukkinikrémmel és paprikás zöld olívabogyókrémmel ette:
Szabó Nikolett guszta reggelije:
Szafi Free gluténmentes pászka
Koósné Maruszinec Renáta fotója:
Nyitrayné Bakos Annamária fotója:
Szafi Free gluténmentes vegán pászka
Juhász Vivien Szafi Free ripszből készített reggeli szendvicset:
„Ez a ripsz egyszerűen szerelem lett. Isteni finom, ropogós, vegán és minden táskában elfér,így remek útitárs, ha egész nap rohangálsz és mégis valami táplálóra vágynál.”- írta fotójához Csilla
Pelenczei Petra paradicsomleves mellé fogyasztotta a Szafi Free ripszet:
Siposné Vámos Annamária Szafi Free ripszből készített szendvicset:
Gothár-Vári Ibolya növényi vajjal és zöldségekkel ette a Szafi Free ripszet:
Pintér Alexa spenót főzelék mellé ette, a főzeléket így készítette: „Egy doboz mirelit spenótot fel teszek főni, majd fűszerezem (só,bors), zabpehelylisztből rántást készítek, amit a végén hozzáadok, majd növényi tejjel lazítok az állagán. Ezután még pár percig főzöm.”
Spenótfőzelék Szafi Free gluténmentes pászkával
Szabó Nikolett fahéjas szilva lekvárral ette:
Gothár-Vári Ibolya fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
Csikós Gabinál is nagy kedvenc a Szafi Free ripsz és lekvár:
„Mascarponés epres ripsz. Ez a pászka mindenhogyan finom.”- írta Edina
Szafi Free gluténmentes pászka
Barna Bodor Éva fotója:
Siposné Vámos Annamária tojásrántotta mellé fogyasztotta:
Szafi Free gluténmentes pászka
„Avokádókrém ripsszel. Ez a pászka tényleg nagyon sokféleképpen használható.”- írta Edina
„Lencsés buddha-bowl, kápia , paradicsom, saláta, földimogyi. Szafi Free ripsszel ettem, ami isteni finom.”- írta Csonka Lilla
Csikós Gabi Szafi Free tésztasalátát készített Szafi Free ropogós ripsszel:
Tésztasaláta Szafi Free gluténmentes ripsszel
„Két nyári sláger a lecsó és a Szafi Free pászka. Az utóbbit sokszor ettem nyáron, az előbbit őszintén most csináltam először idén. Mi mindig tojással esszük és jó sok szafttal.”- írta fotójához Molnár Marianna
Lecsó Szafi Free gluténmentes pászkával
Nikol reggelire fogyasztotta a Szafi Free ripszet:
@fighterlady01 Instagramon osztotta meg fotóját, Szafi Free ripszet evett lencsepürével:
„Reggeli Szafi Free ripsz és Szafi Reform lekvár. Gyakran választom ezt reggelire.”- írta Boda Piroska
Zsuzsanna is nagyon szereti a Szafi Free ripszet:
„Kedvenceim! Szafi Free Ripsz a mindennapi kenyerem!”- írta fotójához Mile-Kovács Erika
Juhász Vivien mascarpone krémmel töltött Szafi Free rakott ripszet készített:
Mascarpone krémmel töltött Szafi Free gluténmentes ripsz
Pelenczei Petra vaníliás krémtúróval és áfonyalekvárral ette a Szafi Free ripszet:
Dr. Sághy Eszter fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
Tímea sült paprikakrémmel fogyasztotta a Szafi Free gluténmentes ripszet:
Boda Piroska guacamole-val fogyasztotta a Szafi Free ropogós ripszet:
Mile-Kovács Erika is nagyon szereti:
R I P S Z B A B S A L Á T Á V A L azaz gyors, egyszerű, laktató és finom EBÉD/VACSORA/UZSONNA. 10 perc elkészítés, 5 hozzávaló +ripsz/kenyér, fűszerek, olaj. Babsaláta hozzávalók: 1 doboz főtt bab, apróra vágott lilahagyma, paprika, retek, só, őrölt bors, lenolaj/olíva olaj, petrezselyemlevél (opcionális:csili pehely, kendermag, kurkuma por) Összekeverjük a lecsöpögtetett babot a többi hozzávalóval és rápakoljuk a ripszre (Szafi Free) vagy kenyér szeletre. És kész is van! Jó étvágyat! „- írta fotójához Szilvia
Szafi Free gluténmentes ripsz babsalátával
Modori Veronika gluténmentes, vegán marlenka ízű sütit készített Szafi Free ripszből:
Marlenka ízű süti Szafi Free ripszből
Patkos Dalmánál is nagy kedvenc a Szafi Free ripsz:
„Szafi pászka Hideg Nyalat zöldfűszeres vegán sajtkrémmel. Tökéletes párosítás reggelire, napközben, vacsira vagy barmikor.”- írta fotójához Patkos Dalma
Szafi Free gluténmentes pászka
Nyitrayné Bakos Annamária feketeribizli-szőlő lekvárra ette:
Szafi Free gluténmentes pászka
Németh Edina citromos mascarpone krémmel és csokival ette:
Katona Zsuzska finomsfőzelék mellé fogyasztotta a Szafi Free gluténmentes ripszet, ezt írta fotójához:
„Életemben először készítettem finomfőzeléket. Hát ez brutál finom lett, pedig a menzás változatot mindig is utáltam… A répa, petrezselyemgyökér, karalábé és borsó négyest a főzés végén Szafi Free őrölt zabdarával (Szafi Free gluténmentes zabdara ITT!) és fél pohár vegán „tejföllel” habartam be. Ízesítésnek Szafi Reform himalája sót és negyedannyit, valamint fekete borsot használtam. Legvégül (a fagyasztóból) aprított petrezselyemzöldet kevertem hozzá. Kenyér helyett Szafi Free ripsszel ettük.
Finomfőzelék Szafi Free gluténmentes ripsszel
„Tuti páros ismét. Szafi Free pászka Violife tzatzikis vegán “sajt”krémmel.”- írta fotójához Patkos Dalma
Szafi Free gluténmentes pászka
Visnyei Emese gombás-padlizsános zöldségragu mellé fogyasztotta a Szafi Free ripszet:
Zöldségragu Szafi Free gluténmentes ripsszel
Lakatos Angi Szafi Free vegán proteines szendvicskrémmel (RECEPT ITT!) fogyasztotta:
Szafi Free ripsz vegán proteines szendvicskrémmel
Szigetiné Huszkó Klára tojásrántotta mellé fogyasztotta a Szafi Free ripszet:
Lakatos Angi vegán csokikrémmel fogyasztotta. így készítette a csokikrémet: „Kb 100 g kókuszkrém (kókuszkrém ITT!), 20-25 g kakaópor (Szafi Reform kakaópor ITT!), csipetnyi só, édesítő (rum aroma)”
Szafi Free ripsz vegán csokikrémmel
Tímea zöldségkrémekkel fogyasztotta:
Szafi Free gluténmentes ripsz zöldségkrémmel
Nyitrayné Bakos Annamária Szafi Free vaníliás (Szafi Free vaníliás zabpuding por ITT!) és kakaós zabpudinggal (Szafi Free kakaós zabpuding por ITT!) rétegezte:
Szafi Free gluténmentes ripsz zabpudinggal
„Reggelire roppanós Szafi Free rips avokádóval, lazaccal, csírákkal és párolt zöldséggel.”- írta Instagram fotójához @nutriigirl
Bezzeg Ramóna fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
Nyitrayné Bakos Annamária Szafi Free lekvárral fogyasztotta:
Szafi Free gluténmentes pászka
Csikós Gabi édesburgonya krémleves mellé fogyasztotta:
Szafi Free gluténmentes pászka
Tökéletes napindító: Tojásrántotta, zöldség, Szafi Free pászka. Kávé, mandulatej, Szafi Reform eritrit”- írta Szabó Nikolett
Szafi Free gluténmentes pászka
Lánczky Ramóna fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
Nyitrayné Bakos Annamária fotója:
„Tízórai: Szafi Free ripsz, natúr csicseriborsó krém, paradicsom, sali mix (saláta, káposzta, sárgarépa)”- írta fotójához Heni
Martonné Erika tojáskrémmel fogyasztotta:
Szafi Free gluténmentes pászka
Szabó Nikolett sült zöldségekkel és főtt tojással fogyasztotta a Szafi Free ripszet:
„Szafi legújabb ötperces sütije tényleg öt perces és tényleg isteni finom! „- írta fotójához G. Németh Katalin
„Ha már ennyi „szafistavagyok” elkészítette, én sem maradhattam ki a sorból. A képen Szafi Free Hamis Krémes látható kakaóporral a tetején. 5 perc, 2 hozzávaló‼️ Szafi ez I S T E N I ‼️ Nálam most csak Free alapanyagokkal készült.” -írta fotójához Németh Bianka
Szafi Free vaníliás zabpudinggal töltött ripsz
„Amikor kevés az időnk, de finomat szeretnénk reggelizni, akkor néhány szelet lekváros ripsz tökéletes választás.”- írta fotójához Botos Kati
Kovácsné Kalmár Edina Szafi Free zabpudinggal töltött ripszet készített:
Szafi Free zabpudinggal töltött ripsz
Bandó Szandi fotója:
Szafi Free gluténmentes pászka
„Egyszerű, kevés hozzávalóból készült krémes rohanós hétköznapokra esetleg hétvégére vagy amikor váratlanul vendégek érkeznek és valami gyors édességre van szükség. Netto 20 perc alatt elkészül, mivel csak a pudingokat kell megfőzni majd Szafi Ripssel rétegezni, és 1-2 órára a hűtőbe tenni.- írta fotójához @lillfoodartist
Szafi Free vaníliapudingos ripsz
„Szafi Free rips és hummusz a mai nagyon gyors és tápláló ebédem. Mikor nincs időm főzni ilyesmit szoktam enni. Mindig van itthon rips és valami finom krém. Ma chilis hummuszt kentem rá.”- írta fotójához Pintér Alexa
Bereczné Mészáros Anikó Szafi Free ripszet fogyasztott reggelire:
Cziffra Vivien tükörtojással és zöldségekkel ette:
Szafi Free gluténmentes pászka
Szabó Nikolett fotója:
„VEGÁN KRÉMES SZAFI UTÁN. Édesszájú vegánként ezek a krémes desszertek az életem gyenge pontjai. Újraalkottam Szafi receptjét és ez valami tökély. Csak négy összetevőből áll, finom is egyszerű is, megfelel az elvárásaimnak, úgyhogy biztosan többször fog készülni a jövőben.”- írta fotójához Szendi
Daniella melegszendvicset készített a ripszből, ezt írta fotójához: „RipszRopsz és kész is van a vacsora. A Szafi Free ripszeket megkentem laktózmentes vajjal, tettem rá sonkát és laktózmentes mozzarellát. Bedobtam a sütőbe és kb. öt perc múlva kész is volt.”
Melegszendvics Szafi Free gluténmentes ripszből
Mile-Kovács Erika így készített kókuszgolyókat a Szafi Free ripszből:
- 2 doboz Szafi Free ripsz
- 2 ek. Szafi Reform kakaópor
- 50 g. Szafi Reform vaníliás eritrit
- 2 tk. rumaroma
- 100 g. cukormentes Alpro kókuszital
- forgatáshoz Szafi Reform kókuszreszelék
Elkészítés:
Ripszet ledaráltam, hozzáadtam a többi alapanyagot, hagytam pihenni, majd, egyforma golyókat készítettem és a hűtőben tároltam.
Kókuszgolyó Szafi Free gluténmentes ripszből
Simon Zsuzsa is kókuszgolyót készített:
Kókuszgolyó Szafi Free ripszből
Zsikla Dóri vaníliás zabpudinggal töltött ripszet készített:
Szafi Free vaníliás zabpudinggal töltött ripsz
Bódiné Iván Evelin kakaós és vaníliás zabpudinggal készítette:
Szafi Free zabpudinggal töltött gluténmentes ripsz
„Ha gyors édességre vágysz, nincs időd jusson eszedbe a Szafi “Expressz krémes”. Nálam Free ripszből készült, 5 perc alatt kész majd pár órát pihen a hűtőben és falhatod is.”- írta fotójához Péntekné Erika
Szafi Free vaníliapudingos ripsz
Nyitrayné Bakos Annamária csokoládés és vaníliás pudinggal (Szafi Reform pudingok ITT!) rétegezett ripsz-sütije:
Szafi Reform pudinggal rétegezett Szafi Free ripsz
Alexandra fotója:
Szafi Free zabpudinggal töltött ripsz
Ripszből készült sütés nélküli desszertek Tőletek:
– Mile-Kovács Erika és Puskás Betti tiramisu ízesítéssel készítette, Erika receptje a következő:
- 500 g light mascarpone
- 200vg habtejszín
- 2 adag kávé (lehet koffeinmentes)
- 1 ek. zselatin
- 0,5 dl víz a zselatin feloldásához
- édesítő tetszés szerint
- Szafi Reform kakaópor a szóráshoz
- Kb. 12 db Szafi Free vagy Szafi Reform ripsz
(A ripsz sarkait letörtem, hogy felvegye a torta formáját és úgy tettem bele, hogy sehol nem fedje egymást.) A kihűtött kávét a mascarpone krémsajthoz adom, összedolgozom.
A feloldott zselatinhoz adom a habtejszínt és az édesítőt. Kemény habbá verem. Majd a kávés mascarpone krémhez adom. Elkeverem. Rétegezem. Hűtőbe teszem. Másnap kakaózom a tetejét és tálalás előtt díszítem. 18 cm-es formában készítettem el.”
– Juhász Vivien eperrel és vaníliás zabpudinggal rétegezte
– Csikós Gabi mákkal és almával rétegezte:
„Lapok:
- 5 db Szafi Reform ripsz
Mákos réteg:
- 60 g darált mák
- 10 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
- 1/2 citromhéj
- 60 g 100%-os narancslé
Almás réteg:
- 150 g reszelt alma
- 1 tk. Szafi Reform őrölt fahéj
Diós réteg:
- 60 g darált dió
- 13 g datolyaszirup, vagy sárgabarack lekvár
- 20 g narancslé
Lekvár réteg:
- kb. 4 ek. sárgabarack lekvár
Rétegenként a hozzávalókat összekeverjük és betöltjük a ripsz lapokra. Hagyjuk megpuhulni a lapokat, akár 1 éjszakára hűtőbe tesszük.”
– Pintér Alexa, Szászhegyessy Zita vaníliapudinggal töltötte
Sütés nélküli desszertek ripszből
Szabóné Alexandra Szafi Free vaníliás zabpudingot készített gyümölcsökkel és ripsszel rétegezve:
Szafi Free gluténmentes ripsz zabpudinggal
@adrikitchen Instagramon osztotta meg fotóját, Szafi Free ripszből és Reform pudingból (Szafi Reform pudingporok ITT!) készített sütés nélküli édességet:
Szafi Free ripsz Szafi Reform pudinggal töltve
Fürst Eszter Szafi Free kakaós zabpudingos ripszet készített:
Szafi Free gluténmentes zabpudingos ripsz
Patkos Dalma Szafi Free ripszhez készített szendvicskrémet
Hozzávalók:
- 2 db főtt tojás
- 1 fél vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 db koktélparadicsom
- 1 db Rio mare tonhal konzerv
- 2 ek olívaolaj
- Só ízlés szerint
Ezeket konyhai aprítóban fél perc alatt krémesre dolgoztam és Szafi pászkára kentem.
Szafi Free gluténmentes pászka tonhalkrémmel
Patkos Dalma Szafi Free ripszből készített melegszendvicset, ezt írta fotójához:
„1 db Ízmíves gm-vegán, adalékmentes padlizsánkrémet összekevertem 1 ek Szafi Free ketchuppal. Ezzel megkentem 3 db Free pászkát és Violife növényi sajtot reszeltem rá, majd 180 fokos sütőben készre sütöttem. Tettem a tetejére Szafi Free ketchupot és vegán majonézt. Próbáljátok ki ti is mert nagyon szuper.”
Melegszendvics Szafi Free ripszből
Csikós Gabi lasagnet készített a ripszből:
Hozzávalók:
- 6 lap Szafi Free vagy Szafi Reform ripsz
- 1 kis fej lilahagyma
- 2 szál újhagyma
- 1 ek. Szafi Reform kókuszolaj
- 1 kis cukkini, vagy 1 közepes fele
- 30 g Szafi Reform bolognai/lasagne alappor (Szafi Reform bolognai/lasagne szósz alappor ITT!)
- kb.1,5dl víz
- 50-60 g főtt Szafi Free köles (Szafi Free köles ITT!)
- 2 ek. sűrített paradicsom
- 1 dl Szafi Reform ketchup (Szafi Reform ketchup ITT!)
- 1 gerezd fokhagyma
- sajt ízlés szerinti mennyiségben
Elkészítés:
A lilahagymát és az újhagymát a kókuszolajon üvegesre pirítjuk, ebbe kerül az apró kockára vágott répa, préselt fokhagyma, a szintén apróra vágott cukkini, a főtt köles. A poralapot vízzel kikeverjük és a lábasba öntjük. Legvégül a paradicsomszósz és a ketchup és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Tálba tesszük a ripsz lapot rá egy réteg zöldség, megint ripsz, megint a zöldség, ripsz, zöldség és erre a sajt. 180°C-os sütőben 15 perc alatt megsütjük a sajttal a tetején. Ha üvegtálunk van természetesen a sütőt nem melegítjük fel előre.
„Szafi ripsz krémes variációk:
1.Marlenka izű: Karamell izű zabpudinggal és darált dióval rétegezve
2. Csokis zabpudinggal és darált mogyoróval rétegezve
3. Vaníliás zabpudinggal és málnás kókuszjoghurttal rétegezve (ennek friss málnával dekoráltam volna a tetejét, de az most nem volt, maradt a málnás kókusztej fagyi reszelék)”- írta Instagram fotójához @r_healingkitchen
Mile-Kovács Erika Szafi Free ripszből készített szendvicseket:
A krém receptje:
-200g cottage cheese,
-2 tk humusz,
Összekevertem és kész is.
Fűszerekkel lehet még ízesíteni.”- írta fotójához.
Szendvics Szafi Free gluténmentes ripszből
Németh Edina Szafi Free vaníliás zabpuding porral rétegezett ripszes sütit készített:
Szafi Free vanília pudingos gluténmentes ripsz süti
„Szafi Ripszes Almás-Krémes. Főzz egy adag vaníliás pudingot és pár almát párolj puhára fahéjjal és pici édesítővel! Rétegezd, ahogy neked tetszik.”- írta fotójához Motolainé Kelemen Kata
Gluténmentes almás-krémes ripsz süti
Szilágyi Anikó is elkészítette:
Gluténmentes ripszes-almás krémes süti
Patkos Dalma Marlenka” pohárdesszertet készített a ripszből, ezt írta fotójához:
„Szafi Free pászkát rétegeztem kókusztejjel főzött karamellás zabpudinggal, eritrites őrölt dióval…”
Szafi Free Marlenka ízű pohárdesszert
Elek-Tóth Évi fotója:
Szafi Free gluténmentes pudingos ripsz süti
„Egy finom paprikás krumplinál nincs is jobb ebéd. Csemege ubival természetesen, és a legfinomabb Szafi Free ripsszel. Az alap kókuszolajjal készült, egy kis paradicsompürével, a virsli pedig tofu alapú vegán virsli.”-írta fotójához Puszta Dóri
Krámli Anita fotója:
Ficz Irén fotója:
Pelenczei Petra proteines karamellás ripszes krémest készített:
Hozzávalók:
- 100 g karamellás zabpuding
- 600 g kókusztej
- 3 ek cukor vagy ennek megfelelő mennyiségű édesítőszer
Megfőzni, majd mehet bele:
- 1 ek Szafi Free protein shake
- 1 ek földimogyoróvaj
- 3 ek Szafi Free puffasztott Quinoa
Jól összekeverni, majd rétegezni Szafis ripsszel!
Tetejére tejszínhabot vertem és egy kis őrölt Szafi Free Teasüteménnyel megszórtam! Hűtőbe pihent 3 órát!”
Vegán proteines karamellás ripszes krémes
Mészáros Ramóna fotója:
Gluténmentes pudingos ripsz süti
Nyitrayné Bakos Annamária brokkolikrémleves mellé fogyasztotta:
Pintér Alexa fotója:
„Szafi Free ripsz legyen veled… kend meg mogyivajjal és Szafi Reform lekvárral. (Szafi Reform lekvárok ITT!) Ropogós, krémes, édes…”- írta fotójához Kisné Gáspár Éva
Pandur-Kovács Mónika fotója:
Anita frissen készített lecsó mellé fogyasztotta:
„A nyári hőségben a legjobb süti. Nem kell hozzá még a sütőt sem bekapcsolni és kb. 10 perc alatt készen van! Utána már csak várnunk kell(ene), ez azért nem mindig jön össze.”- írta fotójához Serfel Tímea
Gluténmentes pudingos ripsz süti
A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!