Egyre többen teszik le a voksukat a glutén-, és laktózmentes étrend mellett, de vannak, akiknek ez nem választás kérdése, hanem egészségügyi okok miatt fogyasztanak gluténmentes, és laktózmentes ételeket.

Bármi is legyen a választás oka, ha gluténmentes, és laktózmentes recepteket keresel, akkor a legjobb helyen jársz! A glutén-, és laktózmentes életmód követőinek sem kell lemondaniuk a finom falatokról! A blogon rengeteg receptet találhattok gluténmentes, és laktózmentes édességekhez, sós süteményekhez, és pogácsákhoz, kenyerekhez, péksüteményekhez, levesekhez, főételekhez, pizzákhoz, kencékhez, palacsintákhoz! Rengeteg Szafi által készített, és fogyasztók által kreált gluténmentes, és laktózmentes recepttel találkozhattok itt, amelyek mind sokak által kipróbáltak, így elkészítésükkor nem kell attól tartanotok, hogy jó lesz-e az állaguk, vagy az ízviláguk.

A Szafi Reform és Szafi Free termékekből készült gluténmentes, és laktózmentes ételek nem csupán a mentességük miatt kiváló választások, hanem mert minőségi összetevőkből állnak, sok energiacsökkentett, zsírszegény, és szénhidrátcsökkentett recept tartozik hozzájuk. Itt olyan mentes ételeket is találhattok, amelyek vegán, vagy paleo életmódba is beilleszthetőek!

Kellemes böngészést, és jó étvágyat kívánok mindenkinek! 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!