Mitől lesz „Szafi Reform” egy recept? Roppant egyszerű a válasz: attól, hogy Szafi Reform márkájú termékekből áll, vagy van benne valami „Szafis” alapanyag. És mitől különlegesek a Szafi Reform alapanyagok? Mert olyan szénhidrátcsökkentett, paleo, és vegán életmódba beilleszthető lisztek, lisztkeverékek, szószalapok, pudingporok, tészták, drazsék, lekvárok, amelyeket bátran fogyaszthatnak összetett ételérzékenyek (pl. gluténra, és/vagy tejre érzékenyek), és azok, akiknek fontos, hogy csökkentett szénhidráttartalmú ételeket fogyasszanak.

A Szafi Reform receptek segítséget nyújtanak abban, hogy egy-egy kedvelt ételről ne kelljen lemondanod ételintolerancia, diéta, paleo, vagy vegán életmód miatt. Többek szerint sok hagyományos étel „Szafis” köntösbe bújva még finomabb, arról nem is beszélve, hogy „Szafisítva” sokkal könnyebb elkészíteni bonyolult fogásokat is.

A Szafi Reform receptek között könnyedén tájékozódhatsz, hiszen lisztkeverékek alapján is kategorizálva vannak. A Szafi Reform receptekhez szükséges termékekhez elirányítanak a receptekben található linkek, amelyekre klikkelve pillanatokon belül megrendelheted a kívánt hozzávalókat.

                Böngéssz minimális szénhidráttartalmú, és szénhidrátcsökkentett receptek százai között, és fedezd fel Te is a Szafi Reform receptek egyszerű nagyszerűségét!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!