Mellőzöd a húsfogyasztást? A tojás, vagy a tejtermékek fogyasztása beleférnek az életmódodba? Inkább azokat is kihagyod az étrendedből, és teljesen növényi alapokon, vegán étrend szerint táplálkozol?

Akár önkéntes elhatározásából, akár egészségügyi okokból döntöttél a vegetáriánus, vagy vegán életmód mellett, érdemes még nagyobb figyelmet szentelned a bevitt ételek összetételére, hogy a táplálkozásod miatt ne hiányoljon semmilyen értékes tápanyagot a szervezeted!

Ha szeretnél kitartani a választott táplálkozási irányzatod mellett, és mégsem szeretnél egyhangúan étkezni, vágysz a változatos ízekre, laktató finomságokra, akkor jó helyen jársz!

Itt olyan hagyományos ételek vegán és vega verzióját találod meg, mint a bolognai, töltött paprika, palacsinta, különböző tócsnik, és fasírtok, stb. De sok olyan vega, és vegán recept is van a blogon, amelyek egy magyaros ízvilághoz szokott embernek különlegesek lehetnek, így az újdonságokat kedvelők is bátran nézzenek körbe!

Napról napra nő a vega receptek, és vegán receptek száma a blogon. Számos receptúra közöttük gluténmentes, az édességek pedig természetesen hozzáadott cukortól mentesek!

Kóstolj bele Te is a természet ízébe!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!