Ki ne szeretné a frissen sült kenyér ízét, melegét? Nem kell a pékségbe rohangálni, hogy az otthonod megteljen frissen sült kenyér illatával! Készíts vegán kenyeret, és vegán péksüteményt! Süss kalácsot, és péksüteményeket tojás, tejtermékek, és cukor hozzáadása nélkül!
Az itt található vegán péksütemények nagy részét gyorsabban el lehet készíteni, mint gondolnátok, mivel a többségük élesztőmentes, és nem igényel kelesztést, sőt receptek többsége gluténmentes! Pihe-puha, lassan felszívódó szénhidrátot tartalmazó vegán kiflik, és zsemlék, amelyek kiváló szendvicsalapok gyerkőcöknek iskolába, felnőtteknek munkahelyre! Süss vegán kalácsot, amely, akár a húsvéti ünnepi asztalon is megállja a helyét, készíts friss, ropogós kérgű házi kenyeret a családnak, néhány lépésben, időigényes gyúrás nélkül!
Ne keresgéld tovább a tökéletes ház kenyér receptjét, nincs semmi titok, egyszerűen kövesd az itt található receptek utasításait, és nem fog csalódás érni!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!