Császármorzsa diétásan

Te is oda vagy a baracklekvárban eláztatott, édes császármorzsáért? TE hogyan készíted? Sütőben, vagy serpenyőben sütöd ki a palacsintatésztaszerű masszát? ÉS miből készíted? Vannak, akik búzadarából, míg mások búzalisztből készítik. Ha császármorzsára vágyunk nem kellenek speciális élelmiszerek, csupán tej, tojás, cukor, vaníliás cukor, sütőpor, és a fent említett búzaliszt, vagy búzadara közül valamelyik. A császármorzsa nem csak nagyon finom, hanem laktató is, és tutinyerő fogás a gyerek körében is. De mi van abban az esetben, ha szeretnénk diétás verziót készíteni? Hogyan lehet hozzáadott cukor nélkül, gyorsan feszívdó búzaszármazékok kiküszöbölésével ínycsiklandó diétás császármorzsát készíteni? Lehetséges-e egyáltalán a diétás császármorzsa készítése? A válasz, igen! Több diétás császármorzsa receptet is kidolgoztunk már, vannak köztük már több éves receptúrák is, amelyeket már több ezren teszteltek, kóstoltak, és a legtöbben már nem is készítenék másképp! Téged is érdekel a diétás császármorzsa titka? Jó helyen jársz! Lássuk a legfinomabb diétás császármorzsa receptjeinket!

Szénhidrátcsökkentett étrendet követsz? EZT a paleo császármorzsát ne hagyd ki! Nem csak diéta esetén hasznos recept, hanem glutén-, és tejmentes étrend követésekor is. TE is odavagy a sokoldalú zabpehelyért? Az élelmi rostokban, vitaminokban, és növényi fehérjékben bővelkedő szuperélelmiszerből természetesen lehet császármorzsát készíteni! Ha szeretnél hosszantartó jóllakottságot, édes ízekre vágysz, akkor ne hagyd ki EZT a diétás császármorzsa receptet!

Győződj meg róla receptjeink segítségével, hogy a császármorzsa igenis lehet diétás, és igenis lehet fogyasztani abban az időszakban is, mikor szeretnénk megszabadulni felesleges kilóktól!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!