Küldetésünk

Finomabban, egészségesebben

Szeretnénk, ha az ételérzékenységgel élő és a speciális diétát követő emberek is ugyanolyan ízletes és élvezetes ételeket fogyaszthassanak, mint bárki más. Ennek érdekében a Szafi Products csapatával folyamatosan új alapanyagok után kutatunk, fejlesztjük a receptúránkat, és innováljuk meglévő termékkínálatunkat.

Célunk, hogy minden ember felismerje, a mentes étkezésnek nem kell korlátozó vagy nehézkes élménynek lennie, és hogy az ételérzékenység vagy a diéta nem jelent akadályt a gasztronómiai élvezetek terén, hanem inkább új lehetőségeket nyújt a kreatív és egészséges táplálkozásra.

timeline_pre_loader

2014.

az első Szafi Reform termékek megjelenése a piacon

2015.

A Szafi Free termékcsalád megjelenése

2018.

az első Szafi Bisztró megnyitása

2020.

saját péküzem létesítése, a Szafi Bisztró országos hálózat megnyitása

2023.

A Szafi Life termékcsalád és a folyékony vitaminok megjelenése

“Számunkra tényleg a vásárlók az elsők. Mindig odafigyelünk a kérésekre, és a vásárlói igényeknek megfelelően fejlesztjük meglévő termékkínálatunkat, vagy bővítjük azt új termékekkel.”

Ipsits Anita

a Szafi Products Kft. tulajdonosa

Módszerünk

Csakis a legjobbat adjuk

A Szafi Products Kft. Magyarország legnagyobb gluténmentes és vegán gyártóüzemeként működik, ahol olyan szigorú élelmiszerbiztonsági szabványokat követünk, mint az IFS. Termékeink alapanyagait részletes és szigorú folyamatokon keresztül választjuk ki annak érdekében, hogy elkerüljük a keresztszennyeződést, és garantálni tudjuk a gluténmentességet. 

A termékfejlesztéstől a csomagolásig minden lépés során szem előtt tartjuk a magas minőséget, a fenntarthatóságot és a szigorú higiéniai előírásokat is, mert azt szeretnénk, hogy a hozzád hasonló, tudatosan étkező emberek maximális bizalommal válasszák újra és újra a Szafi termékeket.

saját márkás termék

mentes bisztró országszerte

viszonteladó partner

Csatlakozz a Szafi Products zárt Facebook csoportjához, ahol több mint 65,000 egészségtudatos sütés-főzés rajongó osztja meg fantasztikus, Szafi alapanyagokra épülő receptjeit, konyhai trükkjeit és inspirációját minden napra! 🍰🍲

Díjak és elismerések

Büszkeségeink

A legfinomabb mentes készétel
2023.
Mentes és Funkcionális Termékek Versenye, vaskészítmény kateógria
2023.
Az Év Gluténmentes Kenyere és Péksüteménye, gluténmentes friss kenyér kategória
2023.

Médiamegjelenések

Ahol már találkozhattál velünk

Origo
TV2 Mokka
joy
JOY Magazin
Glamour Magazin

Így segítünk a mentes étkezést élménnyé varázsolni

Töltsd le a mentes sütés 10+1 aranyszabályát!

Ha most térsz át a mentes étkezésre, vagy szeretnéd tovább tökéletesíteni a gasztronómiai tudásod, mindenképp nézd át ezt az útmutatót.

Közösségi oldalaink

Kövess minket az újdonságokért, receptekért!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!