Cukkinis piskóta

Zöldség egy édes sütemény tésztájában? Igen! HA cukkinit teszünk a piskótába, az több hasznos dologgal szolgálhat. Elsősorban a cukkinis piskóta puhább, levegősebb, könnyedebb. Ha cukkinit használsz piskóta sütéskor, nem kell attól tartanod, hogy a piskótád tömör lesz! Szeretnél lefaragni a piskótád szénhidráttartalmából? Tegyél a tésztájába cukkinit! A cukkini szénhidrát, és energia tartalma szinte elhanyagolható, ha kiváltunk vele egyéb magas szénhidráttartalmú alapanyagokat, akkor nagyobb eséllyel fogyaszthatod szénhidrátcsökkentett étrend esetén is! Sehogy sem tudod rávenni a család férfi tagjait, gyerkőceit, válogatósabb tagjait a zöldség fogyasztásra? Csempéssz a piskótába cukkinit! Észre sem fogják venni, hogy miközben jóízűen majszolják az édes piskótát, valójában zöldséget is visznek be a szervezetükbe!

Felejtsd el, hogy a cukkinit csak olajos panírban kisütve, vagy menzás főzelékként lehet fogyasztani! A cukkini semleges ízének köszönhetően, sokoldalúan felhasználható! Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen, más ízekkel kombinálva, még krémes süteményekben is!

Te is oda vagy a magas fehérjetartalmú mákért? Növeld a kalcium beviteled ezzel az apró szemű olajos maggal, készíts belőle habkönnyű cukkinis piskótát! KATTINTS IDE és ismerkedj meg az egyik legfinomabb cukkinis piskóta receptünkkel, amelyet ráadásul tejmentes étrend esetén is lehet fogyasztani, sőt paleo életmódot élőknek is ajánljuk!

Kerülöd a tojás fogyasztását? Esetleg vegán életmódot élsz, és cukkinis piskóta receptet keresgélsz? EZ a neked való recept! Süsd meg még ma!

Ha kételkedsz a cukkinis sütik jó ízében, ha unod a hagyományos piskótát, ha szeretnél gluténmentes, szénhidrátcsökkentett, vagy vegán cukkinis piskótát sütni, akkor próbáld ki receptjeink egyikét!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!