A kakaós csiga sokak mindennapi reggelijét jelenti, vagy a tízórai dobozban lapuló, iskolában elfogyasztandó elemózsiáját. A kakaós csiga gyorsan eltelíthet bennünket, de pár pillanat elteltével az elfogyasztása után ismét éhségérzet uralkodhat el rajtunk. A búzalisztes, margarinos péksütemény, a cukros töltelékével együtt hirtelen megemeli a vércukorszintünket. Sajnos az ételérzékenyek számára sem egy kedvező választás a hagyományos kakaós csiga. Gluténérzékenyeknek, tejérzékenyeknek kerülniük kell! De a kelt tésztás kakaós csigát még a tojásérzékenyek sem fogyaszthatják. Diéta idején, vagy érzékeny bélrendszerrel tehát nem a legjobb választás a gyorsan, sok helyről beszerezhető hagyományos kakaós csiga.

A Blogon sok olyan recept van, amit akár zsírszegény, vagy szénhidrátcsökkentett étrendbe is nyugodt szívvel beilleszthet bárki. Sőt, az összetett ételérzékenyek számára is van megoldásunk kakaós csiga témában! Válogass temérdek diétás kakaós csiga receptünk között! A szinte szénhidrátmentes kakaós csiga receptünk évek óta töretlenül népszerű, ITT találtok hozzá receptet! Paleo életmódba is beilleszthető ez a lisztmentes diétás kakaós csiga. Ha szeretnél olyan tojásmentes kakaós csigát sütni, amiben kevesebb a szénhidrát, mint a hagyományos társában, akkor süsd meg EZT a szénhidrátcsökkentett, és zsírszegény receptet! Ne mondj le a kakaós csigáról akkor sem, ha zsírszegény, és vegán kakaós csigát keresel! EZ az egyik legfinomabb diétás, kalóriacsökkentett, vegán  kakaós csiga receptünk.

Láthatjátok, hogy nálunk tényleg mindenki megtalálhatja a szája íze szerint való kakaós csigáját, azt, a diétás kakaós csiga receptet, ami nem rondít bele az életmódjába és az alakformálásába sem. Ne válaszd többé a pékségekben, és az áruházakban készen kapható kakaós csigákat, amik nincsenek a szervezetedre kedvező hatással! Receptjeinket elkészíteni gyerekjáték! Próbáld ki őket Te is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!