A legnépszerűbb sütemények egyike piskótatekercs. Nem véletlenül szeretik olyan sokan. Könnyed, puha, édes, az elkészítéséhez nem szükséges semmi speciális élelmiszer beszerzése, kicsiknek-nagyoknak egyaránt felszolgálható, és nem csak a hétköznapokban esik nagyon jól, hanem az ünnepekkor is helyt áll a süteményes asztalon. A piskótatekercs, vagy, ahogy sokan ismerik a sárgabarackos piskótarolád klasszikus receptjéhez nem kell egyéb, mint búzaliszt, vaníliás cukor, citrom, cukor, tojás, és só, és természetesen lekvár a megtöltéséhez. A hozzávalók alapján láthatjuk, hogy nem igazán beilleszthető életmódváltók étrendjébe. A búzaliszt magas szénhidráttartalmán csak dob egy nagyot, a szintén gyorsan felszívódó cukor. Vannak, akiknek a diétájába a tojás sem fér bele, a piskótatekercsben pedig bőven van.

Ha szeretnél kedvezőbb tápértékű, lassan felszívódó diétás piskótatekercset sütni, akkor vess egy pillantást a diétás piskótatekercs receptjeinkre. Ha neked is az egyik kedvenc diétás alapanyagod a zabpehely, akkor EZ a diétás piskótatekercs recept nagyon fog tetszeni! Ha pedig Te is oda vagy a sokoldalú, paleo barát Szafi Reform gluténmentes sütemény lisztkeverékért, akkor EZT a diétás piskótatekercs receptet készítsd el! Szafi egyik első receptje ez a diétás piskótatekercs a sütemény lisztkeverékből, de a mai napig óriási népszerűségnek örvend. A szénhidrátcsökkentett diétás piskótatekercsek közül EZ az egyik legfinomabb! Semmilyen mellékíze nincs, nagyon gyorsan elkészíthető, és természetesen nagyon finom!

Próbáld ki valamelyik diétás piskótatekercs receptünket! Nem szükséges búzalisztet, és cukrot használnod, hogy tökéletes diétás piskótatekercset tudj sütni! Diétás piskótatekercs receptjeinket bátran készítsd el: nem törik a tésztájuk, könnyen feltekerhetőek, csak a receptek lépéseit mindig alaposan kövesd!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!