Ki ne szeretné a pizzát? Nem csak a péntek esti összejövetelek örök kedvenc fogása, nem is csak a meccsnézés közben jóízűen elfalatozható ételt jelenti a pizza, hanem bizony egy diétás étrendbe is beilleszthető finomság is lehet! Sokan kedvelik tejfölös alappal, de talán még többen szeretik a klasszikus, olaszos paradicsomszószos verziót. A pizza azért is jó, mert megpakolhatjuk a kedvenc ízeinkkel: vannak, akik halmoznak rajta különböző sajtokat, vannak, akik húsfélékkel, és vannak, akik zöldségfélékkel ízesítik a pizzájukat. A diétás pizza sem különb! Épp olyan sokoldalúan variálható, és épp ugyanúgy laktat, és ugyanúgy helytáll egy baráti összejövetelen, mint a hagyományos társa.

És miből van a diétás pizza? Kinek mi fér bele a diétájába? Szénhidrátcsökkentett ételeket fogyasztasz? Akad nálunk bőven diétás pizza a számodra! Egészen minimális szénhidráttartalmútól kezdve, egészen a zsírszegény ÉS szénhidrátcsökkentettig itt mindent megtalálsz! Sok szénhidrátcsökkentett pizzánk jellegzetessége, hogy beilleszthető paleo életmódba is! Tejmentes, szójamentes, gluténmentes étrend esetén is fogyaszthatod a szénhidrátcsökkentett diétás pizzáinkat! KATT IDE, hogy átnézhesd a szénhidrátcsökkentett diétás pizza recept kínálatunkat!

Ha pedig a diétád alatt a magas zsírtartalmú ételeket kerülöd, akkor is van megoldás a számodra pizza –ügyileg! A zsírszegény diétás pizzáink nem tartalmaznak tojást, és semmilyen állat eredetű élelmiszert, így növényi alapú táplálkozás során is fogyaszthatóak! Finom zsírszegény diétás pizzáinkkal belekóstolhatsz a növényi étrend sokszínűségébe, amelyben nincsenek feldolgozott, vagy nehezen emészthető zsírok. Ha ezek a zsírszegény, vegán pizza receptek érdekelnek, abban az esetben KATT IDE!

A pizza többé nem kell, hogy a gyorséttermi, zsíros, gyorsan felszívódó kategóriába tartozzon! Lakj jól diétás pizzáinkkal úgy, hogy ne legyél kis idővel utána egyből farkaséhes! Hívd át a barátaidat a saját kezűleg gyártott diétás pizzáid elfogyasztására!

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!