Neked is az egyik kedvenc ételed a pizza? Volt már olyan, hogy ellenállhatatlan vágyat éreztél egy szelet pizza iránt, pedig épp eltökélt szándékodban állt, hogy elkerülöd a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, és a transzzsírokat? Ha bármilyen okból kifolyólag hanyagolnád a búzaliszt fogyasztását, ha nem fér bele az étrendedbe a hagyományos pizza tészta, vagy a feltétként szolgáló, tehéntejből készülő sajt, akkor próbáld ki valamelyik diétás pizza receptünket. Nem kell attól tartanod, hogy a diétás pizzáink élvezhetetlen ízűek, hogy szárazak, morzsolódósak, kellemetlen mellékízzel rendelkeznek.

Milyen diétát követsz? Bizonyos élelmiszercsoportokra érzékeny vagy? Szeretnél olyan pizzát sütni, ami mentes a legtöbb jelölendő allergén anyagtól? A legjobb helyen jársz! Nálunk több olyan mindenmentes (a legtöbb problémát okozó allergén anyagtól mentes, pl. glutén, tej, tojás, szója, stb.) diétás pizza recept is van, ami nem csak nagyon finom, hanem szinte el is készítik magukat. Pár lépésben, bárki elkészítheti őket! Ha szeretnél olyan diétás pizzát sütni, ami beilleszthető szénhidrátcsökkentett étrendbe, az is lehetséges a diétás pizza receptjeink segítségével. Süss akár lisztmentes, magas rosttartalmú, paleo életmódba beilleszthető diétás pizzákat a diétás pizza receptjeink segítségével!

Diétás pizzáinkat ízlés szerint megpakolhatod, bármivel, ami belefér a diétádba, paradicsomos, vagy tejfölös szósszal, zöldségekkel, húsfélékkel, sajttal. Süss olyan diétás pizzát, ami vetekszik a legnépszerűbb pizzázók pizza kínálatával!

Legnépszerűbb diétás pizza receptjeinket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy könnyen megtalálhassátok a nektek legszimpatikusabb verziót! KATTINTS IDE, hogy megismerhesd a Blog TOP 10 pizza receptjét! Itt tényleg megtalálható mindenféle diétás pizza recept, hogy senki ne maradjon ki a pizzázás öröméből: szénhidrátcsökkentett, zsírszegény, vegán, paleo, túró alapú, stb.… Három dolog közös a diétás pizza receptjeinkben: mind gluténmentes, szójamentes, tejmentes (vagy tejmentesen is elkészíthető), mindegyiket nagyon-nagyon egyszerű elkészíteni, (legtöbbjét még keleszteni sem kell) és utoljára de nem utolsó sorban mind nagyon finom!

A pizzát mindenki szereti, remek választás baráti társaságban, egy film mellé, rohangálós napokon egyszerű „fogd és vidd” alternatíva, vagy akár otthon, csak úgy, mindenféle különleges alkalom nélkül, milyen jó leülni és pizzázni a családdal. Válaszd ezentúl valamelyik diétás pizza receptünket a közös pizza sütögetések alkalmával is!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!