Diétás pizza

A pizzát mindenki szereti, szinte kivétel nélkül! Van, aki jó sok sajttal, van, aki extrán sok hússal, van, aki csak zöldségekkel. Jó megoldás, ha gyerekek számára kell készülnünk főtt étellel, vagy esetleg a barátaink számára szeretnénk kedveskedni egy jó hangulatú vacsorával. Bár manapság már sok helyről lehet rendelni kész pizzát, érdemes próbálkozni a házi pizza készítésével, hiszen páratlan élményhez juthatunk! Ha diétázók számára szeretnénk pizzát sütni, akkor is nagyon sok jó recepttel találkozhatunk az interneten. Mi most nagyon gyorsan elkészíthető diétás pizza recepteket szeretnénk bemutatni, amelyek többségét még keleszteni sem szükséges, hiszen élesztőmentesek. Ezek a diétás pizza receptek azért is különlegesek, mert gluténmentes étrendbe is beilleszthetőek, sőt, ha tejmentes sajtot teszünk rájuk, és esetleg húsmentes feltétet választunk, akkor még növényi alapú táplálkozás mellett is fogyaszthatóak.

Ha zsírszegény, kelesztés nélküli, vegán diétás pizzát sütnél, akkor válaszd a Szafi Free pizza lisztkeverékből készíthető pizzát! ITT TALÁLOD a receptjét! Nem kell a tésztájához csak víz, és citromlé. Dagasztás helyett szinte csak „össze kell kutyulni”, és már helyezhetjük is a tepsire, megpakoljuk ízlés szerint, a többi már csak a sütő dolga! Ha nagy meleg van, és nem szívesen kapcsolnád be a sütőt, esetleg épp nem működik, vagy nagyon sietsz, akkor a serpenyős diétás vegán pizza a neked való, aminek ITT TALÁLHATÓ a receptje! Válaszd a Szafi Reform szénhidrátcsökkentett paleo pizzát, ha a csökkentett szénhidráttartalmú ételeket preferálod! KATT IDE hogy megismerkedhess a receptjével! Ha radikálisan visszaszorítanád a szénhidrátfogyasztásodat, akkor a minimális szénhidrátot tartalmazó paleo diétás pizza a neked való, ÍME A RECEPTJE!

KATTINTS IDE ,hogy megismerkedj a blogunk TOP 10 diétás pizza receptjével!

Diétás pizza receptjeink sokoldalúak, igazi életmentő receptek azok számára, akik állandó rohanásban vannak, de változatosan szeretnének enni a diétájuk alatt is!

Süss Te is diétás pizzát, akár vegán életmód mellett is! Nem kell többé kutakodnod a finom diétás pizzák nyomában, nem kell többé keresgélned, hogy hol kapható kifogásolhatatlan diétás pizza! Ezeket a diétás pizza recepteket mindenki számára ajánljuk, hiszen könnyen elkészíthetőek, és nagyon finomak!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!