A krémes sütemények, a sajttorta, a túrótorta, muffin, fagyi és puding mind közkedvelt finomságok, ám, sokaknak tiltólistás fogássá változnak, ha belevágnak különböző diétákba. A tejszínes, cukros, búzalisztes, olajos süteményekről, és desszertekről csak nagy önuralommal lehetséges lemondani. Ezen a Blogon olyan diétás sütemény receptekkel ismerkedhet meg minden érdeklődő, amiket akár a diéta során is bátran lehet fogyasztani. A diéta sokféle lehet: vannak, akiknek a diéta azt jelenti, hogy lemondanak a magas szénhidráttartalmú dolgokról, vannak, akik a zsírosabb falatoknak állnak ellen, és vannak, akik mindkettőt: a zsíros, és a szénhidrátban gazdag süteményeket is kerülik. Akármelyik csoportba tartozz is, nálunk megtalálod azt a diétás sütemény receptet, ami után már olyan régóta sóvárogsz! Nem kell többé lemondanod a kedvenc süteményeidről, készítsd el a diétás verziójukat a diétás sütemény receptjeink segítségével!

Sok diétázó kedvenc alapanyagai közé tartozik a zab, zabliszt, és a túró. IDE KATTINTVA rengeteg olyan diétás sütemény receptet találhattok, amik tartalmazzák ezt a két népszerű hozzávalót. Sok diétás sütemény receptünk beilleszthető gluténmentes étrendbe, sőt, több száz olyan receptünk is van, amiket összetett ételérzékenység esetén is lehet fogyasztani a diéta során. A zsírszegény, tej, és tojásmentes, diétás sütemény receptjeinket megtaláljátok a vegán sütemény receptek között, ITT. Azonban, ha szénhidrátcsökkentett, paleo kompatibilis diétás sütemény receptek érdekelnek, akkor IDE KATTINTS!

Te folytatsz valamilyen diétát? És hiányolsz valamilyen süteményt az étrendedből? Újra ennél egy szeletet a kedvenc süteményedből, de nincs ötleted, hogyan tudnád elkészíteni a diétás verzióját? Percek alatt összeállítható diétás sütemény receptet, vagy sütés nélküli diétás sütemény receptet keresel? Jó helyen jársz! Nálunk a legtöbb hagyományos desszertnek van itt diétás recept verziója, amiknek elkészítése egyszerűbb, mint az egyszeregy.

Böngéssz remek diétás sütemény receptjeink között! Hozzáadott cukor nélkül, étolaj, margarin, és búzaliszt nélkül is lehet nagyon finom diétás süteményeket készíteni! Teszteld a receptjeinket, és többé nem fogsz egy süteményt sem hiányolni a diétád során!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!