Diétás tiramisu

A tiramisu sokak kedvenc krémes desszertje, ám sokaknak le kell mondani róla, diéta, vagy ételérzékenység miatt.

Ha a transzzsírokban, és gyorsan felszívódó szénhidrátokban gazdag tiramisu a te étlapodról is lekerült, de már régóta ennél egy jó adagot, akkor itt az idő, hogy megismerkedj, hozzáadott cukortól mentes, diétás tiramisu receptjeinkkel! Diétás tiramisu receptjeinket ajánljuk ételérzékenyég esetén is, hiszen gluténmentesek, és szójamentesek, sőt több közülük beilleszthető tejmentes étrendbe is. Diétás tiramisu receptjeinkben nincs búzaliszt, hozzáadott cukor, és többen lecseréltük a mascarponet, olyan alternatívára, amely épp oly ínycsiklandó, azonban megközelítőleg sem olyan zsíros!

Ha attól tartasz, hogy, ha babapiskóta helyett házi piskótával készíted a diétás tiramisudat, akkor arra rá megy a fél napod, akkor, íme a jó hírünk: ezek a piskóta receptek nagyon gyorsan elkészíthetőek, mivel nagyon könnyen kezelhető alapanyagokból állnak. Különleges lisztkeverékeinkből olyan piskótát süthetsz a diétás tiramisudhoz, amely felülmúlja a babapiskótás verziókat.

Ha kerülöd az állati eredetű hozzávalókat, és zsírszegény tiramisut készítenél, akkor ajánljuk neked EZT a receptet! Ha tiltólistás számodra a glutén, azonban a tejtermékek fogyasztása nem akadály, akkor nézz körül a gluténmentes diétás tiramisu receptjeink között, ITT! Nyűgözd le az egész családot egy nagy adag gluténmentes, diétás tiramisuval!

A diétás tiramisujainkat elkészítheted akár vendégek számára, vagy esetleg ajándékba is vihetsz! Nagy melegben szerintünk nincs is jobb desszert, mint egy jól behűtött tiramisu! És most már a diéta sem választhat el tőle! Dobd össze valamelyik diétás tiramisu receptünket, és fogyaszd egészséggel!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!