Diétás zabpelyhes piskóta

A zab mindenféle formája, pl. pehely, liszt, töret, sok diétázó kedvenc alapanyagai közé tartozik. A zab eltelít, miközben nem nehezíti el a szervezetünket. Ráadásul gluténmentes étrendbe is beilleszthető, amennyiben a Szafi Reform garantáltan gluténmentes zabpelyhet választjuk. AZ illatos, pille könnyű, enyhén sárgás színű piskóta sok közkedvelt sütemény alapja. Ha szeretnénk életmódváltás után is élvezni a piskóta alapú sütemények könnyed ízét, akkor, hasznos lehet, ha megtanuljuk a diétás zabpelyhes piskóta elronthatatlan receptjét. A zabpehelyliszt tökéletes alternatívája lehet a búzalisztnek. Nem csak állagban hasonló, hanem a színe, és az íze is rendkívül hasonlít. Semleges ízvilága miatt akár azoknak is készíthetünk zabpehelylisztből piskótát, akik amúgy nem rajonganak a reform alapanyagokért.

Ezen a blogon több diétás zabpelyhes piskóta recepttel megismerkedhet minden érdeklődő. Diétás piskóta receptjeink nem csak nagyon finomak, hanem a megszokott levegős állagot is el lehet éri a használatukkal. Pl. EZ a zabpelyhes piskótatekercs megtévesztően hasonlít a hagyományos társához. Nem törik, könnyedén kezelhető, és természetesen nagyon gyorsan elkészíthető. Ajánljuk akár vendégek számára is elkészíteni!

ITT sok zabpelyhes receptet találhattok, amelyek valóban nagyon finomak, mellékízmentesek, és épp olyan sokoldalúan felhasználhatóak, mint a klasszikus piskóták.

Cseréd le a saját készítésű piskótáidban a gyorsan felszívódó búzalisztet, a lassan felszívódó, élelmi rostokban, vitaminokban, és ásványi anyagokban gazdag zabpehelylisztre!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!