Egészségügyi, vagy elvi okok miatt gluténmentes étrendbe kezdtél? Még keresed a legfinomabb gluténmentes alapanyagokat? Olyan gluténmentes receptek érdekelnek, amikkel kezdők is könnyen boldogulnak? Szeretnéd, hogy a gluténmentes ételeid a lehető leginkább hasonlítsanak a hagyományos verziókhoz? Nem akarsz gluténérzékenység miatt lemondani a péksüteményekről, a pizzáról, a palacsintáról, a kelt tésztás ételekről?

Ha jobban el szeretnél mélyülni a gluténmentes ételek világában, ha szeretnéd bővíteni a gluténmentes élelmiszerekről alkotott listádat, ha olyan gluténmentes alapanyagokat szeretnél használni, amelyek lassan felszívódásúak, nem tartalmaznak tartósítószert, ízfokozókat, mesterséges színezékeket, és még hozzáadott cukrot sem, akkor a mi gluténmentes blogunk segítségedre lesz!

Legyen szó ünnepi menüsorról, hétköznapi péksüteményekről, iskolai szendvicsekről, ezen a blogon a legtöbbféle ételhez találhatsz gluténmentes alternatívát! Gluténmentes blogunk nem csak az gluténérzékenyek számára jelenthet segítséget, hanem az összetett ételérzékenyeknek is! HA esetleg mellőzöd a tejet, a tojást, és a húst is az értrendedből, akkor látogass el a gluténmentes vegán receptjeink közé, amelyeket azoknak is ajánlunk, akik növényi alapú táplálkozást követnek. Ha fogyasztasz tojást, és a szénhidrátcsökkentett ételeket preferálod, akkor a paleo receptjeinket javasoljuk neked!

A gluténmentes blogunk legtöbb receptje meglepően könnyen elkészíthető, ráadásul minimális számú alapanyagból! Ha szendvicset szeretnél készíteni a munkába, vagy a suliba, akkor süss a gluténmentes receptjeink alapján egy nagyon finom, puha, garantáltan gluténmentes szendvicsalapot, akár kelesztés nélkül, néhány mozdulattal. Ha gluténmentes tésztás ételt ennél, vagy, ha gluténmentes bundába szeretnél panírozni, akkor keress rá a számodra legmegfelelőbb receptre a gluténmentes főételek kategóriánkban! Süss gluténmentes sütiket a szeretteidnek, gluténmentes tortát a családtagjaid szülinapjára!
Napról napra egyre több gluténmentes receptet osztunk meg! Látogass el hozzánk rendszeresen, hogy egy ízletes receptről se maradj le!

 

 

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!