Gluténmentes kenyér

Gluténérzékenyként már kezded feladni a tökéletes, gluténmentes kenyér keresését? Sok gluténmentes kenyér recepttel próbálkoztál már, de egyik sem adta vissza a puha belsejű, ropogós héjú, mellékízmentes, finom kenyérevés élményét? Gluténmentes kenyeret keresel, amiből készíthetsz útravaló szendvicset? Szeretsz kenyeret fogyasztani magyaros főételek mellé, de gluténérzékenyként már ez is kihívást jelent? Olyan gluténmentes kenyeret szeretnél enni, ami nem tartalmaz gyorsan felszívódó liszteket, szóját, kukoricát, és rizst sem? Gluténmentes kenyérkészítéskor nem szeretnél bíbelődni az élesztő felfuttatásával, a kenyér kelesztésével? Ha a kérdések többségére igenlő válaszod van, akkor itt a helyed! Olvass tovább, és tudd meg, hogyan lehet olyan gluténmentes kenyeret sütni, aminek az elkészítése nem vesz el órákat az életedből, amit percek alatt összeállíthatsz, ami nem csak, hogy jó állagú, de ízben is remekel!

Nálunk nagyon sok gluténmentes kenyér recept van! Elkészítésük annyira egyszerű, hogy akár tapasztalat nélkül, vagy kisgyerek mellett, két teendő között, rohanó munkanapokon is egyszerűen összedobhatja őket bárki!

A klasszikus házikenyeret szereted: ropogós kéreggel, puha kenyérbelsővel? Akkor próbáld ki a gluténmentes hajdinás kenyerünket! RECEPT ITT! Ha ódzkodsz a hajdina ízétől, és inkább választanál olyan kenyeret, aminek nincs jellegzetes íze, akkor a csökkentett rosttartalmú gluténmentes kenyeret ajánljuk számodra, AMELYNEK A RECEPTJE ITT TALÁLHATÓ! Ha pedig azt szeretnéd, hogy a gluténmentes kenyered szénhidrátcsökkentett étrendbe is beleférjen, akkor a Szafi Free és Szafi Reform lisztkeverékek kombinációjával készülő kenyér a neked való! A receptjét ITT TALÁLJÁTOK! Süss belőle kiflit, zsemlét, bagettet, amit megkívánsz!
Ezek a gluténmentes kenyér receptek csupán töredékei a gluténmentes kenyér receptgyűjteményünknek! Használd a Blogunk receptkeresőjét, és találd meg a neked való gluténmentes kenyeret!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!