Gluténmentes Marlenka recept

A Marlenka mindent elsöprő sikerrel, néhány éve vált a kávézók egyik legnépszerűbb süteményévé. Tömény, mézes, nagyon édes, ám mégis kellemes, ellenállhatatlan süteményről van szó. Az örmény mézes krémes vékony lapjai között, mézes-diós-karamellás krém van, és szinte abbahagyhatatlan az evése. A jó hír, hogy gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják már, gluténmentes Marlenka receptünket követve. Annak ellenére, hogy több lapból áll, és a krémet is el kell készíteni, közel sem olyan hosszadalmas az elkészítése, mint azt elsőre gondolnánk. Ráadásul ez a gluténmentes Marlenka recept hozzáadott cukortól is mentes, így a finomított élelmiszereket kerülőknek bátran ajánljuk!

Készítsd el akár szülinapi ünnepségre is EZT a gluténmentes Marlenka receptet, és nyűgözd le vele a vendégsereget.

Ha előző gluténmentes Marlenka receptünkben gondot okoz a tejtartalom, akkor szeretettel ajánljuk EZT a gluténmentes Marlenka receptünket, amely ráadásul paleo életmódba is beilleszthető! Szénhidrátcsökkentett étrendet követsz? Készítsd el ezt a hibátlan gluténmentes Marlenka receptet, és már nem is kell lemondanod erről a krémes örmény finomságról. Ez a szénhidrátcsökkentett gluténmentes Marlenka csupán 3 g felszívódó szénhidrátot tartalmaz, így valóban nem okozhat gondot a fogyasztása szénhidrátcsökkentett étrendet esetén sem!

Készítsd el ezt a búzalisztmentes Marlenkát, és ételérzékenység miatt többé nem kell csak sóvárogva gondolnod erre a mennyei finomságra!

A blogon elhelyezett receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok magánhasználatot meghaladó, kereskedelmi vagy üzleti célú felhasználása szigorúan tilos, és jogi lépéseket von maga után! A SZAFI FREE ®, SZAFI FITT®, SZAFI LIFE® és SZAFI REFORM® megnevezések védjegyoltalom alatt állnak!